Пропускане към основното съдържание

Най-сексапилната PR-ка

Ваня Неделчева с основание е считана за най-сексапилната сред родните PR-ки. Тя в момента отговаря за медийния образ на партия "Народен съюз". Ванчето, както е известна в журналистическите среди, редовно събира мъжките погледи в Народното събрание. Не малко депутати я гледат с влажен поглед.
Надарената PR-ка не смята да крие своята хубост и на фотосите й във Фейсбук е показала значително количество плът.

Преди да стане част от "Народен съюз" Ваня бе PR-ка на Николай Бареков. Поне по документи тя бе и един от собствениците на луксозната къща, където живееше лидерът на "България без цензура".
Ваня Неделчева в компанията на Калина Крумова
Ваня (в ляво) обича купоните

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.