Пропускане към основното съдържание

Георги Софкин излиза срещу легендата Едвин ван дер Саар

Председателят на Българската национална организация „Малки европейци” и на Националната спортна асоциация „Нисък ръст” Георги Софкин ще реализира поредния си мащабен проект.


Двукратният световен и олимпийски шампион по бадминтон за хора с нисък ръст е получил положителен отговор от Международната федерация по футбол (ФИФА) да играе демонстративни срещи по бадминтон с емблематични футболни личности.

“Получих утвърдителен отговор от ФИФА на молбата ми да играя демонстративни срещи по бадминтон с легендарни футболисти от трите ми любими футболни отбора Реал (Мадрид), Аякс и Ливърпул, разказа Софкин.

Благодарение на близките ми лични отношения най-вече с Реал (Мадрид), които не са тайна, този проект ще бъде реализиран съвсем скоро. Ще играя с емблематични фигури от историята на трите клуба.
Първият ми съперник ще бъде легендарният вратар Едвин ван дер Саар. Незнам дали знаете, но той е играл бадминтон като млад и винаги е имал отлично отношение към този спорт.
Световният шампион с Германия от 1974 година Паул Брайтнер е легендата на Реал и Байерн, с който също ще се срещна.

Уточняваме с коя легендарна футболна личност, преминала през Ливърпул ще играя. Очаквам в най-скоро време и това да стане известно”.
Това е поредно голямо признание за председателя на Националната организация „Малки европейци” и на Националната спортна асоциация „Нисък ръст” Георги Софкин.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.