loading...

вторник, 8 март 2016 г.

РАЗКРИТИЕ: Германското здравно министерство насърчава секса с бежанци (СНИМКИ 18+)

Германското правителство създаде илюстриран уебсайт, посветен изключително за насърчаването на междурасовите секс отношенения на „бежанци“ и европейци, пише сайтът New Observer online.

Новият сайт, наречен „Zanzu – моето тяло в думи и образи“ е дело на германското Министерство на здравеопазването („Федерален център за здравно образование,“ BZgA) в сътрудничество с Фламандския „Експертен център за сексуално здраве", наречен Sensoa, който се финансира от правителството на Белгия.

В своето встъпително видео, на сайта изрично се казва, че неговата цел е да се дадат „съвети за секса и сексуалността за мигранти, които не са живели дълго време в Германия.“

Разделени в шест основни „теми“,  на интернет страницата са използвани сексуално ориентирани чертежи, проектирани да обрисуват междурасов секс толкова често, колкото е възможно.
В допълнение, на сайта също така се насърчават хомосексуалността, лесбийството, бисексуалност и „транссексуалност.“

Сайтът е изготвен на арабски, фарси, турски и девет европейски езика, но от съдържанието и разискваните теми става ясно, че то е насочено изключително към тези, които не са европейци, а дошли от Третия свят.

Няма коментари :

Публикуване на коментар