loading...

петък, 26 февруари 2016 г.

На кон през най-женския месец

Март e месецът на пролетта, нежността, хармонията и женствеността , когато отбелязваме Международния Ден на жената и майката.  На "женския месец“ приписваме редица женски характеристики като силна емоционалност и непостоянство в настроенията. Но в конна база "Св. Иван Рилски“ има пълно постоянство в решението в  месеца на жената всяка дама да се чувства празнично и да е доволна, яздейки при преференциални подаръчни условия.

Как да прекарате вълнуващ и незабравим ден на жената – елате на езда! Можете да изненадате любимата жена, да изразите  чувствата си към вашата приятелка, майка  и колежка по нестандартен начин.  Защо да не й дадете шанса да препуска в галоп, с коси развяти от вятъра върху гърба на расов жребец ?  На 8 март и през целия месец , конна база "Св. Иван Рилски" ви дава възможност да си подарите приятни мигове с вашата половинка с елитните коне на базата . Очакват ви много изненади, промоции и дори 30 минути бонус езда.
През март по повод наближаването на най-женския празник, на 8 март и целият месец конна база "Св. Иван Рилски ще ви изненада с много отстъпки и промоции.

Любителите на конете ще могат да се полюбуват на красивите коне от конна база "Св. Иван Рилски", а няма да има и неотговорени въпроси  лично от управителя на базата - Никой Иванов. Всички желаещи ще научат как могат да се включат в групите за начинаещи и напреднали. За целта направете хубава разходка в полите на Витоша - посетете базата във Владая - местността "Ямите". Екстремна и полска езда са само част от атракциите, които ви очакват.  Какво по-романтично, екологично и здравословно от подарък конна езда?
В месеца на мартеницата, освен скъпите хора, можете да закичите с мартеница  като дедите ни и плодните дръвчета, и животните. Ако желаете, вържете усуканият червено – бял  конец на стремето на любимия си кон.

Виктория Милчева

Няма коментари :

Публикуване на коментар