Пропускане към основното съдържание

Записаха фолкпевица със скрита камера: Парите си изкарвах с шибаняк (ВИДЕО)

Изкарвах си парите с шибаняк. От танците не съм взела нищо. Трябваше да се шибам с тоя дъртия. А толкова много агенции ми предложиха работа. През деня си търсех работа като моделка, през нощта нали… Ама беше много хубаво. Това споделя пред скрита камера бъдещата „Мис сексапил” и изживяваща се като попфолк певица Анастасия.
Семпло скроената девойка бързо „развързва” езика си и разказва за схемата на известния в светските среди Жоро Френски – как набирал момичета за „танцьорки” в Турция и как ги принуждавал да проституират, за да му върнат парите за самолетните билети.

Историята е от лятото на 2013 г., а скритата камера е направена не с цел да бъдат продуцирани жълти новини, а да разкрият схема за трафик на хора, в които самата Анастасия е била въвлечена. Видеото е качено в Youtube.

„Викам му: „Дай ми пари, щото не мога 8 часа да работя без пари… Ами те танцьорките излизат с мъже и се ш*бат. Накрая викат, че другите са правили проституция, пък Жорето не правел. Да бе, да! Той е известен с това, че е известен”, коментира Анастасия.

„Турците са жадни за жена. Само си стоиш там на масата, после почваш да играеш и те си избират някое момиче. И после се ш*баш. Пък аз си имах нужда от пари. Как да карам с тия 5 лева, дето съм изкарала от коктейлите. И за да изкараш нещо, за да можеш да се нахраниш, задължително трябва да се ш*баш”, продължава с разказа си блондинката.

Анастасия допълва, че с „другия” занаят си изкарвала по 200 лева на вечер.

„Жоро Френски… Защо ли му викат Жоро Френски? Сигурно щото ги кара на френска любов. Един път се е*ах. Последния път. Той ме принуди да си тръгна, да не обадя нищо. Ама аз трябваше да се ш*бам с тоя дъртия. Тъй че парите си изкарах от шибаняк”.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.