loading...

петък, 22 януари 2016 г.

Поредно убийство разтресе България: Застреляха крупен бизнесмен

Преди минути бе застрелян един от най-богатите хора във Враца, съобщи tribali.info. Пред дома му е бил гръмнат 6 пъти Красимир Николов, известен в цяла България като Краси Яричката.50-годишният бизнесмен е паркирал джипа си и тогава поръчков убиец го е прострелял. Всичките изстрели са попаднали в тялото му.

Съпругата му Петя и брат му Тодор чули малко след 23.00 часа пукотевицата, но когато излезли, заварили само падналия на улицата бизнесмен. Брат му незабавно го качил в друга кола и го закарал в Спешния център в много тежко състояние.

Краси Яричката има транспортна фирма с над 100 тира и е един от най-богатите хора в града. На този етап не е ясна причината за поръчковия разстрел, но е изключено да е заради дългове, тъй като той е от дълго време в този бизнес и има име на коректен партньор. Има две дъщери.

Районът около къщата му, която е близо до училище „Васил Кънчов“, е отцепен от полицията. Очаква се всеки момент да пристигне групата за тежки престъпления от областната дирекция на полицията.

По ирония днес във Враца се проведе мащабна полицейска операция срещу престъпността, в която участваха 14 екипа на полицията и жандармерията.

Няма коментари :

Публикуване на коментар