loading...

неделя, 10 януари 2016 г.

ПОТРЕСАВАЩО: Сексджихад в Париж: Афганистанци изнасилват групово в метрото

Скандалните истории за опити на "бежанци" да изнасилват жени в сърцето на Европа продължават да излизат наяве. Thelocal.fr съобщава за опит на десетина имигранти да изнасилят 28-годишна французойка в метрото във френската столица. Кошмарното нападение се е случило на 9 декември, но едва сега придобива публичност.

"Бежанците" се качили на гара Монпарнас в метрото и се настанили до жената. Когато тя се опитала да седне на друго място, трима от тях, идентифицирани като афганистанци, я последвали и нападнали. Единият я душал с шал, докато другият опрял нож в лицето й. Тримата започнали да разсъбличат жената, въпреки виковете й за помощ.

Щастлива случайност я спасила от изнасилване, тъй като на следващата гара се качил пътник, който се намесил и разгонил нападателите.

Полицията е успяла да идентифицира двама от нападателите с помощта на кадри от камерите в метростанциите. Според служителите на реда става дума за двама афганистанци на 19 и 45 години, а свидетелските показания на жертвата потвърдила, че именно те са се опитали да я изнасилят.

Нападателите са обвинени в опит за изнасилване и в момента се намират в парижкия арест.

Досега във Франция се съобщава за единични прояви на сексуално насилие от "бежанци", но според редица крайнодесни издания проблемът е далеч по-сериозен, а полицията потулва случаите.

Новината идва на фона на огромния скандал със сексуални нападения в новогодишната нощ в немския град Кьолн. Тогава група от над 1000 араби нападна масово жени в близост до гарата в града, като досега са подадени близо 400 сигнала в полицията.

Няма коментари :

Публикуване на коментар