Пропускане към основното съдържание

Отворено писмо-жалба срещу Бойко Борисов

На Вниманието на Г-н Сотир Цацаров, главен Прокурор на РБ,

чрез  Г-н Николай Колев- Босия,

Ж А Л Б А

от Георги Тодоров Софкин, тел 0888 328332 и 0878 328332….Ст. Загора, бул "Методи Кусев" 62, ап 1

Господин Цацаров,

в края на юли 2009 г. станах за 2-и път световен и Олимпииски шампион по бадмингтон за хора с нисък ръст, «малки хора»-5-ите ни игри в Дъблин. В края на август 2009 получих официално приветствие от Борисов- тогава Премиер на РБ :

    "…Вие сте гордост за Родината.Вашият подвиг е уникален и е героизъм в световен план."

Това, както и самата победа бяха отразени подобаващо от медиите. Подобни поздравления получих и от Ирина Бокова, тогава вече ген. директор на Unesco, и много други.

Важно уточнение за Вас- този спорт бе вкаран в програмата ни заради мен, предвид моя уникален спортен бекграунд, с помощта на Иван Славков и Хуан Антонио Самаранч- МОК. Също много важно, този спорт е изключително опасен за мен и хора като мен. С динамиката си той натоварва гръбначния канал и може да доведе до внезапна парализа, и то пожизнена.

Вече 6г и 5 месеца аз не съм получил от правителството полагащите ми се еднократна премия, тогава около 150 000лв, и пожизнена пенсия- тогава около 1500лв, сега близо 2400лв  два златни медала- 2005 ( Париж- когато получих премия) и 2009…Което е едно Огромно Престъпно Бездействие и ЧУДОВИЩНА ДИСКРИМИНАЦИЯ, от страна на Борисов — все още мин-председател на Родината ми, която аз съм прославил с цената на огромни мъки, пот, кръв, сълзи; и , разбира се, с цената на доста скъпа подготовка и тренировки.

Въпреки огромните ми усилия, комуникации и разговори със служители на Борисов- Свилен Неиков, Кралев, Калфин, както и с Борисов- все още Мин Председател. Трябва да знаете , че още през 2009 г. известни личности като Неделчо Беронов, проф. Стоян Денчев и др. лично са лобирали пред Борисов и са настоявали аз да си получа финансовите бонуси от държавата, ( Правителството).

Причинени са ми огромни щети, вреди, пропуснати ползи, като виновен е единствено Борисов.

Моля за Ваша намеса така щото аз да си получа парите с лихвите от правителството.

През тези години аз имам стотици разговори с хора, много от тях прокурори, съдии, адвокати, чужденци…. Коментара им доминиращо е :

    "Това е най-нагла кражба и фашистка дискриминация …"

Аз съм с ТЕЛК 73% по рождение, висок съм 136см. Татко беше дълго време Окръжен Прокурор в Стара Загора, и неговото име ми създаде едни близки човешки отношения с чичо Иван Татарчев и Филчев. Мои дълг пред Паметта на Татко е аз да не се оставям да бъда унижаван, дискриминиран и краден от Борисов.

Пак МОЛЯ и настоявам за Ваши действия, за да си получа наградата- премия и пожизнена пенсия от август 2009 г. Както и наказателна отговорност от Бойко Борисов. Обратното за мен би означавало отказ от правосъдие и закрила на виновната страна, в случая лицето Борисов, все още министър-председател.

Искам да Ви уведомя , разбираемо е , че копие от това писмо ще пратя на много голям брои хора, структури и институции в Родината и чужбина, поради огромната дискриминация , страховита нетолерантност, и директна кражба от страна на правителството, т.е. Бойко Борисов.

С уважение:

Георги Софкин

16 декември 2015 г.
Стара Загора

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.