Пропускане към основното съдържание

Измислена бомба взриви държавата!

Хаосът на Летище София показа, че МВР и спецслужби могат да вдигнат държавата във въздуха, а след това да се окаже, че всичко е пълен фарс. Разминаване на информацията - има бомба, няма бомба, чакаме този или онзи да каже. Това беше „официалната“ информацията с часове, която стигна и до световните медии. Резил.


Румяна Бъчварова я нямаше никаква. Нямаше и никой, който адекватно да заяви – това е ситуацията. Останалото са спекулации и догадки. Е, не се намери този държавник. Наслушахме се на пиари и най-различни шефове, които е изказваха неподготвени и бяха просто една жалка картина.

Българските власти, които трябва да се грижат за сигурността се оказаха безсилни в една напълно безобидна ситуация, а стотици хора изпаднаха в ужас и небивал страх на летището.

„Българска му работа“, такива заключения се правеха от потребители в социалните мрежи, които твърдо бяха за това – виновниците за създалата се паника да понесат отговорност и да бъдат наказани.

Всички пътници на аерогарата се чувстваха като овце, разкарваха ги по автобуси все едно идва края на света, а всичко това се дължеше на лицата аматьори, които се опитваха да „създадат“ организация.

Някои не изключиха и възможността това е да с цел отклоняване на вниманието от важните за държавата теми. Скандалите в съдебната система, гласуването на бюджета за 2016 са фокус, на който трябва да се обърне внимание, а вместо това всички погледи са вперени в жълти, кафяви и какви ли не куфари. Кучета надушили взрив, после не надушили.

Европа познава далеч по-страшни ситуации, в които е имало реална заплаха за живота на хората, а днес България се изложи и с това, че от нищо създава опасност, кореспондираща с терористична заплаха. Да не дава Господ, че тогава няма кой да ни спаси или защити адекватно.

www.bnews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.