Пропускане към основното съдържание

Бежанците масово изнасилват жени и деца


Европейската преса заяви, че жените-бежанки от Сирия яростно се оплакват от тормоз и масови изнасилвания в лагерите за настаняване на мигранти - от "гладните" сирийски мъже. Например, средствата за масова информация цитират съвместно заявление на "Der Paritatischer", "Pro Familia", "LandesFrauenRat" и Арабската Лига за това, как настанените заедно с мъжете имигрантки се считат от бежанците за „законен улов“, който те ловят в палатки, санитарни помещения и всяка една стая без ключалки.


"Над 70% от бежанците са мъже, което води до по-голям брой изнасилвания и сексуален тормоз , както и случаи на насилствена проституция" - възмутени са обществените организации. Те подчертават, че в бежанските лагери за ислямистки бежанци "това не са изолирани случаи“.

"Жените се оплакват, че те и техните деца са били изнасилени или са били свидетели на сексуално насилие. В резултат на това много от тях спят с дрехите си. Някои от тях казват, че се страхуват да се придвижват на територията на центровете дори и през деня, "- се посочва в информацията за ситуацията в центъра на Европа. В същото време европейските полицейски власти заявяват, че "броят на сигналите за изнасилвания в бежанските лагери е нисък" – но представителите на ООН по бежанците обясняват, че това се дължи на факта, че жените-бежанки се страхуват да не бъдат опозорени, разказвайки на полицията за преживяния ужас.

Следва да се отбележи, че по-рано европейските медии и обществени организации съобщиха за масови сексуални проблеми на сирийските мъже-бежанци, които заради емиграцията си в Европа остават без жени под ръка. Например, „звезда“ в Европа става бежанец от видеоклип, в който мигранта разказва че дори „влиза в болница заради хронична липса на секс“. Впрочем, лекарите „предписват“ на ислямския имигрант „бързо да намери жена или по някакъв друг начин да разреши ситуацията“. Очевидно чрез масови изнасилвания бежанците „решават“ своите проблеми.

Освен това Европа стартира програма по убеждаване на имигрантите да живеят "в съответствие със законите" – по които "не може просто да отидат и да изнасилват жени" и че "за сексуален тормоз могат да отидат в затвора", "жените и мъжете са равни, а жените могат да бъдат гледани, но не могат да бъдат пипани без тяхното съгласие", както и че хомосексуалистите не трябва да бъдат бити или убивани.

Също така европейските журналисти са поразени от факта, че мъжете в ЕС заявяват открито, че „разчитат на органите на реда за защита и нямат намерения да защитават сами собствените си жени“. 
Но средствата за масова информация в Европа добавят и че „обикновените европейски жени нямат абсолютно никакво намерение да помагат на бежанците от Близкия Изток за решаване на интимните им проблеми“.

Лекарка от Чехия изпрати шокиращо писмо до телевизията CNTV в родната си страна. Тя работи в една от най-добрите болници в Мюнхен и е шокирана от разрушението, което носят имигрантите в Германия. Мъжете мюсюлмани отказвали да бъдат лекувани от жени, но за сметка на това си позволявали да опипват лекарките и сестрите, да ги изнасилват.

Ако някой от персонала не се движи с полицай, доста вероятно е да пострада. Лекарката споменава, че всеки трети е болен от СПИН, някои имат туберколоза, сифилис и всякакви други болести. Те не се грижат за здравето и личната си хигиена. Правят секс в тоалетните и коридорите, уринират където им падне, не се къпят. Мислят си, че всичко им е позволено, казва лекарката.

Статистиката показва, че почти всички от изнасилванията в Германия се извършват от бежанци в последно време.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.