Пропускане към основното съдържание

Милена Милошева: За мен няма и няма да има маловажен проблем

Милена Милошева е на 26 г., историк по образование.
Завършила е средното си образование във Втора испанска гимназия „Сесар Вайехо“, София, бакалавърска степен по етнология в СУ „Св. Климент Охридски“ и магистратура по история пак в Софийския университет. В момента разработва дисертация в сферата на историческите науки.

Милена Милошева е настоящ общински съветник в Перник. Кандидатира се за втори мандат. Публикуваме нейното обръщение към гражданите без редакция.

Уважаеми съграждани, приятели,
В рамките на почти две години бях общински съветник от БСП и коалиция. През този период главните ми цели и задачи бяха да поставям изразени от хората проблеми на вниманието на кмета. От протоколите на Общинския съвет ясно може да се види моето участие в комисии и в заседанията на Общински съвет – Перник. Основните ми цели са били по – добра градска среда и улична мрежа, решаване на проблема с бездомните кучета, ремонтиране на детски площадки, редовно сметоизвозване, редовно подрязване на дървесна и друга растителност, качествено улично осветление, по – добро транспортно обслужване по линията Перник – София.

ЗА какво ще работя, ако бъда избрана за общински съветник?
Ще продължа активните си действия ЗА подобряване на градската среда.

Ще настоявам ЗА редовно сметоизвозване и сметопочистване.

ЗА изграждане и възстановяване на детски и спортни площадки – една от главните ми дейности и в предишния Общински съвет.

ЗА набиране на допълнителни средства в общинския Фонд „Ин витро”.

ЗА създаване на Общинска младежка доброволческа служба.

ЗА създаване на програма „Местни инициативи”, чрез която гражданите ще могат да осъществяват малки проекти съвместно с Общината.

Ще продължа да изисквам реално и трайно решение на проблема с бездомните кучета.

Работата ми като общински съветник винаги ще се ръководи от интересите на гражданите и от поставените от тях проблеми.

За мен няма и няма да има маловажен проблем, поставен ми от Вас, перничани.
Моята фейсбук страница е “Милена Милошева“, имейлът адресът –  milena_milosheva@abv.bg.

Можете да ме подкрепите, като в ляво на бюлетината за общински съветници отбележите номер 5 за партия БСП, а в дясно – номер 16  преференциално за мен.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.