Пропускане към основното съдържание

Дами, НЕ слагайте сутиен днес!

13-ти октомври е денят, в който жените се приканват да свалят сутиените си. Дали сте го направили или не, в момента е без значение. Но питали ли сте се някога за какво ви е изобщо сутиена?


Разбира се, той има своите плюсове и минуси. За жените, чийто бюст е по-отпуснат или са бременни, сутиенът е неминуема част от ежедневието им. Към тези, чиито гърди са стегнати и в добра форма, имам един въпрос: "Защо все още продължавате да измъчвате себе си и гърдите си със сутиените?"

Ето няколко причини да престанете да го правите:

Вниманието от страна на мъжете

Мъжете подкрепят с две ръце изборът ни да не носим бельо като цяло, особено сутиен. Привличаме редица погледи, та дори похвали за смелостта, която сме проявили да махнем сутиена. Сякаш днешно време това е геройство.

Добре е от здравословна гледна точка

Статистика сочи, че жените, които не носят сутиен, страдат по-рядко от коварния рак на гърдата. Не можем обаче да сме напълно сигурни в резултатите от това проучване. Други смятат, че сутиените увреждат гърдите, защото ги притискат и им пречат да се развиват по естествен начин и да дишат.

Свободата и лекотата, която изпитваме без тях 

Какво е сутиенът? Съвкупността на убиващи банели, дразнещи дантели и неудобни презрамки. А какво мислите за момента, когато презрамката ви се е обърнала, а нямате възможност да я оправите... изключително неудобно! Представете си, че ако махнем сутиена си с него ще изчезнат и тези проблеми. Гърдите ни ще бъдат свободни и отпочинали. Няма ли да бъде страхотно?

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.