loading...

вторник, 13 октомври 2015 г.

Дами, НЕ слагайте сутиен днес!

13-ти октомври е денят, в който жените се приканват да свалят сутиените си. Дали сте го направили или не, в момента е без значение. Но питали ли сте се някога за какво ви е изобщо сутиена?


Разбира се, той има своите плюсове и минуси. За жените, чийто бюст е по-отпуснат или са бременни, сутиенът е неминуема част от ежедневието им. Към тези, чиито гърди са стегнати и в добра форма, имам един въпрос: "Защо все още продължавате да измъчвате себе си и гърдите си със сутиените?"

Ето няколко причини да престанете да го правите:

Вниманието от страна на мъжете

Мъжете подкрепят с две ръце изборът ни да не носим бельо като цяло, особено сутиен. Привличаме редица погледи, та дори похвали за смелостта, която сме проявили да махнем сутиена. Сякаш днешно време това е геройство.

Добре е от здравословна гледна точка

Статистика сочи, че жените, които не носят сутиен, страдат по-рядко от коварния рак на гърдата. Не можем обаче да сме напълно сигурни в резултатите от това проучване. Други смятат, че сутиените увреждат гърдите, защото ги притискат и им пречат да се развиват по естествен начин и да дишат.

Свободата и лекотата, която изпитваме без тях 

Какво е сутиенът? Съвкупността на убиващи банели, дразнещи дантели и неудобни презрамки. А какво мислите за момента, когато презрамката ви се е обърнала, а нямате възможност да я оправите... изключително неудобно! Представете си, че ако махнем сутиена си с него ще изчезнат и тези проблеми. Гърдите ни ще бъдат свободни и отпочинали. Няма ли да бъде страхотно?

Няма коментари :

Публикуване на коментар