Пропускане към основното съдържание

Полицейска гавра: Унижения и ритници срещу безпомощен мъж (ВИДЕО)

Поредна полицейска гавра - униформени подритват безпомощен мъж на територията на 3-то РПУ. Мъж, пожелал да запази своята анонимност, е станал свидетел на посегателството на полицаите и е заснел насилието във видеоклип.

Петима полицаи, на територията на 3-то РПУ, се гавреха с някакъв човек. Не знам каква е предисторията, но това, което се случи, е безумно", обяснява свидетелят на полицейската гавра пред Нова тв.

По думите му полицаите са унижавали и подритвали човек, седнал на земята, в продължение на десетина минути, преди да го откарат с патрулката. Той допълва, че служителите на МВР са го подритвали, закачали са различни неща по него, сложили са му антена, дори са увили главата му с тоалетна хартия.
Свидетелят добавя още, че на мястото на случилото се е намерил спринцовки и предполага, че мъжът е наркозависим.

МВР е било потърсено за коментар същия ден, но от ведомството са казали, че е трудно да се даде отговор в неделя.

От вътрешното министерство ще преценят дали да направят проверка при излъчването на видеото. При евентуална проверка, ако има виновни, ще се преценят и наказания.

Вижте кадри от полицейското насилие във видеото:



Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.