Пропускане към основното съдържание

Загреб е в пламъци, дезертьори на Асад палят наред


Поне 128 лица, за които се смята че са дезертьори от сирийската редовна армия на президента Башар Асад,са били арестувани през последните 48 часа за това, че са нанесли щети на помещения и офиси в центъра на хърватската столица Загреб, съобщи 7plus7.net.


Младежите, между които не са забелязани налаганите от западните медии снимки на майки с пеленачета, са чупили пейки, обръщали кошове със смет и палили хартия и други отпадъци, като няколко от тях са били изритани от двузвезден хотел в покрайнините на града, отбелязва авторитетното издание от новия си брой.






По същото време Будапеща обеща да не подписва документите на Загреб за Шенгенското споразумение, защото съседите им от юг не можели съвестно да пазят границата си. Войската до вторник ще е издигнала стена, гарантираме за това, ние ще предпазим страната си от тези нашественици. 

Над три хиляди бежанци са задържани в събота на границата на Унгария, обяви говорител на правителството. От изявлението му става ясно, че от Хърватия са пристигнали 2900 души, и всичките са били задържани, а също така са задържани 288 души влезли от Сърбия. Само за ден и половина унгарската граница са пресекли 11 000 души, осем хиляди от които са дошли от Хърватия в рамките на петъчния ден.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.