loading...

неделя, 13 септември 2015 г.

Германия пред колапс, до три дни страната ще бъде напълно блокирана

Германия е пред тотален колапс, страната до три дни ще бъде буквално блокирана от невъзможността да обслужва прииждащите в Мюнхен, Франкфурт, Кьолн, Берлин и Хамбург вълни от т.нар. бежанци.


Немските медии в Бавария са категорични, че центровете не могат да бъдат разширени, защото очакват още 178 000 бягащи от войната в Сирия и Ирак хора.

Полицията осми ден е на крак, охранява групи от по 100-120 души, които са насядали по гари, тротоари, паркове и спирки на градския транспорт. Нямаме идея къде ще пратим тези хора, казва 35-годишния полицай Хелмут Щройсе от Аугсбург.

Въпреки това 16 НПО в Южна Германия се включиха в доставката на походни легла, завивки, суха храна и напитки за нуждаещите се. Във Франкфурт избухнаха 5 пъти стълкновения между самите бежанци, които се борят за място във вагоните и за квоти за центровете, където да бъдат подадени молби за статут.

Полицията също бди, защото няколко националистически групи от Десните в Дортмунд правят засади и търсят конфликт с групите от Близкия Изток.

7plus7.net

Няма коментари :

Публикуване на коментар