Пропускане към основното съдържание

Германия пред колапс, до три дни страната ще бъде напълно блокирана

Германия е пред тотален колапс, страната до три дни ще бъде буквално блокирана от невъзможността да обслужва прииждащите в Мюнхен, Франкфурт, Кьолн, Берлин и Хамбург вълни от т.нар. бежанци.


Немските медии в Бавария са категорични, че центровете не могат да бъдат разширени, защото очакват още 178 000 бягащи от войната в Сирия и Ирак хора.

Полицията осми ден е на крак, охранява групи от по 100-120 души, които са насядали по гари, тротоари, паркове и спирки на градския транспорт. Нямаме идея къде ще пратим тези хора, казва 35-годишния полицай Хелмут Щройсе от Аугсбург.

Въпреки това 16 НПО в Южна Германия се включиха в доставката на походни легла, завивки, суха храна и напитки за нуждаещите се. Във Франкфурт избухнаха 5 пъти стълкновения между самите бежанци, които се борят за място във вагоните и за квоти за центровете, където да бъдат подадени молби за статут.

Полицията също бди, защото няколко националистически групи от Десните в Дортмунд правят засади и търсят конфликт с групите от Близкия Изток.

7plus7.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.