Пропускане към основното съдържание

Само в Bgpravda: Спират 13 проекта по "Околна среда"

Рискови са 11 водни проекта по оперативна програма "Околна среда" 2007-2013 г., както и два проекта по ос "Отпадъци", заяви министърът на околната среда и водите Ивелина Василева във Варна. Bgpravda научи от два независими източника, че е въпрос само на време проектите да бъдат спрени.


„Имаме притеснения за 11 проекта в сектор "Води", които сме определили като рискови, коментира Яна Георгиева. Те ще бъдат предложени за фазиране - т. е. прехвърляне на част от изпълнението им за финансиране в следващия програмен период на ОПОС. Сред тях са проектите на Банско, Белене, Шумен, Ямбол, Раднево, Тервел, Видин, Враца и Силистра", каза тя.

В сектор „Отпадъци“ рискови са проектите в Бяла, Русенско и Разлог, но там няма възможност за фазиране на проектите, посочи министър Ивелина Василева. Ако проектите не могат да приключат в установения срок, общините ще трябва да търсят други начини за финансирането им.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.