loading...

събота, 8 август 2015 г.

Вече е ясна е причината за смъртта на Филип Плевнелиев

По данни на лекарите от Трета градска болница първородният син на президента Росен Плевнелиев – Филип Плевнелиев, е починал от изключително рядко заболяване без никакви предварителни признаци и симптоми по време на растежа, което е довело до остро разслояване на аортата и излизането й от сърцето по цялото протежение на тялото.

Това е предизвикало кръвоизлив в организма, причинил фаталния край за кратко време. Това съобщава БТА, цитирайки информация от президентството. До настоящия момент Филип Плевнелиев е бил изключително здраво и активно дете. Отдаден на математиката и спорта. Точно затова внезапното заболяване, от което си отиде така бързо, е шок за всички, посочват още от президентството.

Учителите му го определят като изключително надарено дете с ум, остър като бръснач. Филип бил пълен отличник и голям футболен фен.

1 коментар :

  1. По този суров начин Вселената иска да каже на уважаваният г-н Президент, че с начина, по който президентства, създава негативна карма на семейството си. Като кибернетик мога да му го обясня нагледно, стига да не е твърде зает.

    ОтговорИзтриване