loading...

вторник, 25 август 2015 г.

Фенове на ЦСКА: Привърженици са заплашвани с арести заради скандирания срещу Бойко Борисов (ВИДЕО)

На последните мачове на ЦСКА скандиранията против министър-председателя Бойко Борисов станаха традиционни. Феновете дерат гърла с рефрена: „Бойко Борисов – пе**раст, пе**раст.“Напрежението между феновете на ЦСКА и Борисов се покачи чувствително, след като премиерът заяви, че никой не е направил повече за „армейците“ от него.
Както Mixnews.bg написа, придобивките за „Левски“ са далеч повече и по-сериозни по време на управлението му, а ползите за ЦСКА са меко казано спорни.Вчера след обяд в социалните мрежи фенове се питаха дали е вярно, че определени хора са заплашвани с арести, ако продължат да скандират против министър-председателя.

Други пък споделяха, че  „за скандиранията е имало позвънявания на отговорни фактори от сектора от страна на ББ“.По-късно вечерта ръководството на клуба излезе с призив към феновете да не „намесват в скандиранията си имена от обществено-политическия живот на страната.“ Интересното в случая е, че деклрацията е пусната, без да се споменава от кого точно - за автор е посочено „Ръководството на ЦСКА“.

Около половин час по-късно и най-голямата фенска фракция на ЦСКА - „Офанзива“, помоли феновете да се „съобразим с искането им, за да помогнем на клуба. Явно тези подвиквания няма да направят нищо добро.“ Интересно защо, но подобна реакция от страна на „Левски“ нямаше, когато техни ултраси издигнаха плакат с благодарност към премиера на мача със Светкавица през ноември 2011г. : „Г-н Борисов, благодарим за подкрепата!”

Няма коментари :

Публикуване на коментар