loading...

неделя, 23 август 2015 г.

Вижте, как се събират скандалните истории на родните баровци, секс, педерастия и тайни разговори


Камери, инсталирани тайно в отдушниците на заведения и ресторанти, снимат известни бизнесмени и политици, научи ексклузивно Nbox от разследващ екип в МВР. За момента е ясно, че с незаконния Биг Брадър са наясно много малко хора от управата на конкретния локал, в който обикновено се събират доста от баровците. Ясни са имената на няколко такива заведения, които обаче не можем да публикуваме, преди да е завършило разследването.


Криминалисти, които работят по сигнала, смятат, че записите могат да се използват за изнудване на „главните герои“. Лентите запечатали употреба на всякакви наркотици, секс, педерастия и всякакви извращения, които обикновено остават извън полезрението на останалите клиенти на бара.


Нелегалните камери можели да записват и звук с високо качество, така че е възможно от записите да се чуят и доста пикантни тайни и договорки между попадналите в обектива. Живата връзка отивала директно на специален сървър, където се записвала. Столичните ченгета смятат, че престъплението се вихри предимно в София и по актуалните черноморски курорти, като Слънчев бряг и Лозенец, например.

nbox.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар