Пропускане към основното съдържание

Вижте, как се събират скандалните истории на родните баровци, секс, педерастия и тайни разговори


Камери, инсталирани тайно в отдушниците на заведения и ресторанти, снимат известни бизнесмени и политици, научи ексклузивно Nbox от разследващ екип в МВР. За момента е ясно, че с незаконния Биг Брадър са наясно много малко хора от управата на конкретния локал, в който обикновено се събират доста от баровците. Ясни са имената на няколко такива заведения, които обаче не можем да публикуваме, преди да е завършило разследването.


Криминалисти, които работят по сигнала, смятат, че записите могат да се използват за изнудване на „главните герои“. Лентите запечатали употреба на всякакви наркотици, секс, педерастия и всякакви извращения, които обикновено остават извън полезрението на останалите клиенти на бара.






Нелегалните камери можели да записват и звук с високо качество, така че е възможно от записите да се чуят и доста пикантни тайни и договорки между попадналите в обектива. Живата връзка отивала директно на специален сървър, където се записвала. Столичните ченгета смятат, че престъплението се вихри предимно в София и по актуалните черноморски курорти, като Слънчев бряг и Лозенец, например.

nbox.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.