loading...

понеделник, 17 август 2015 г.

Вижте по кои мацки си пада Слави Трифонов


Стара любовна одисея  кара сърцето на шоумена Слави Трифонов да потрепва не по една, а по две известни и красиви родни дами. От дълго време Дългия си падал по Антония Петрова -  Тоца и по носителката на националния конкурс Мисис България  Вселена през 2011 Венета Харизанова. По нея Слави ваздишал като тийнейджър още когато Венета била в светлините на прожекторите.


За тези вълнения знаели само най-близките от обкръжението на Трифонов. Той никога не говорел за симпатиите си към дамите, защото и двете са семейни. Тунингованата пернишка хубавица отдавна е омъжена за руския бизнесмен Александър Бередин. Правистката също никога не си признала, че много харесва Слави, а вече е и безсмислено да се рови в стари емоционални рани.

За да прикрие чувствата си към Дългия Тоца прави десетина сватби - в  България, Русия, Лас Вегас и къде ли не, за да докаже силната си любов към руската си половинка. Повече от година Антония Петрова Бередин е съседка на боса на Октопода Алексей Петров. Тя и половинката й са съседи на бившата барета в столичния "Кръстова вада". Охранители на Петров често засичали пернишката красавища да се фръцка, посред бял ден, по улицата с прясно боядиса коса и накипрена като за нощен бар, обикновено с оскъдно облекло.

Харизанова пък има щастлив брак, но Слави бил особено притеснен за Венета тази пролет, когато тя имаше здравословен проблем. Преди години красавицата бе част от журито на конкурс за красота, който организира Слави Трифонов. След това пък се снима в бързо забравен комедиен сериал на Седем осми. Всъщност тя знаела за симпатиите на Трифонов и понеже са взаимни се опитвала да се върти около него.

Според запознати заедно с двете дами, запазено място в сърцето на шоумена има и за варненката Маги. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар