Пропускане към основното съдържание

Българките са "жени с широко разтворени крака"

Ценителите на женската хубост и любовните ласки вече могат бързо и лесно да се ориентират къде е най-лесно да свалят и преспят с момиче благодарение на карта, изготвена на база на впечатленията на група мъже, пътували по света с цел секстуризъм, пише в. "Всеки ден".

Те са оцветили всяка една държава в различен цвят, показващ къде мадамите са готови веднага да скочат в леглото, без мъжът да си прави труда да я преследва. Така българките попадат в една графа с рускините и украинките, за които е всеизвестно, че са лесни жени. Жените по света са разделени на пет степени на сексуална достъпност - много лесни, лесни, нормално достъпни, трудни и много трудни за сваляне.

Според изследването в България е лесно да намериш жена, с която да правиш секс, докато дамите от съседна Македония и Гърция например са една идея по-недостъпни. Родните красавици са описани като "жени с широко разтворени крака" към предизвикателствата в живота и към лесния секс.

Според картата ние сме сред държавите, в които няма никакъв проблем да се запознаеш с благонравно девойче, а след няколко питиета в дискотеката да го вкараш в леглото си. "Сравнени сме с държави като Русия и Украйна, за които традиционно се смята, че там има лесни жени, а това е възмутително.

Как може да сме сложени в категорията много лесни жени", коментира в социалната мрежа "Фейсбук" врачанката Камелия Николова. Според нея лесни жени имало само в големите градове. В малките населени места все още се държало на определени норми и девойките били благоприлични.

В почти цяла Източна Европа жените са лесни, а в Западна Европа са с нормална степен на достъпност. Сравнително трудни се оказват италианките и испанките, които имат високи изисквания към своя партньор и не скачат в леглото с първия срещнат. Ако мъж иска да сваля дама от скандинавските страни, трябва да я ухажва поне седмица-две.

Според картата идеалните места за секстуризъм са Перу, Боливия, Буркина Фасо, Того, Гана, Камерун, Етиопия, Кения, Уганда, Танзания, Конго, Ангола, Замбия, Мозамбик, Зимбабве, Тайланд и Филипините. В държавите, изповядващи ислям, жените са много труднодостъпни. В този смисъл мъжете не могат да разчитат, че ще им се отвори парашута в Египет, Сирия, Йордания, Саудитска Арабия, Ирак, Иран, Йемен, Оман, ОАЕ и Шри Ланка. Ако тръгнат да задяват дами там, те могат да се простят дори с живота си.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.