Пропускане към основното съдържание

Фенка №1 на Левски - Анелия Димова: Отборът намери себе си

Анелия Димова
Левски намери себе си и съм доволна от играта на "сините", заяви пред Bgpravda фенка №1 на отбора - Анелия Димова. Тя допълни, че трябва да се дава шанс на младите български таланти, а не да се купуват чужденци на килограм. "Радвам се че Наско Курдов е част от Левски", заяви магнетичната фенка на "сините".

Междувременно от ръководството на Левски разкриха, че в тима е постигнал споразумение с нов спонсор. "Сините" и „СПОРТ ДЕПО“ подписаха едногодишен договор за партньорство и сътрудничество.

В рамките на договора, продукти с логото на Левски, могат да бъдат намерени в обособените „фен-коренери“ в магазините на „СПОРТ ДЕПО“ в страната, “on line” в електронния магазин на веригата на адрес: www.sportdepot.bg,  както и в клубния магазин, на ул. „Тодорини кукли“ № 47 на стадион „Георги Аспарухов“.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.