loading...

вторник, 7 юли 2015 г.

VІI Тенис турнир за аматьори “Св. Св. Константин и Елена Къп” 2015

Приключи тенис турнирът за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп 2015“, организиран от „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД, със съдействието на  клуб „Супер Спорт“. Турнирът се проведе на тенис кортовете на Гранд Хотел Варна през почивните дни, като в състезанията за сингъл мъже, двойки жени и двойки мъже се включиха 14 женски двойки, 22 мъжки двойки и 32 индивидуални участници.

Поради проливния дъжд в следобедните часове на втория ден от турнира, финалните мачове бяха отложени за понеделник. Отказът на финалистите при жените Силвия Никова/Елена Андонова и при мъжките двойки Йордан Ников/Добрин Иванов, автоматично определи победителите – двойки жени - Ивелина Петрова/Яна Драгиева, а при мъжете  - Тони Танев/Емил Бояджиев.
В схемата сингъл мъже купата за първо място спечели Петър Радушев, който на финала надигра Емил Николов.

Победителите в турнира получиха освен традиционните купи и грамоти, също и редица предметни награди, сред които тридневен пакет за двама в Хотел & СПА Астера Банско, смартфони, вечеря в ресторант и карти за фитнес. Наградите за финалистите са купи, грамоти,  тридневна почивка за двама в Апарт - хотел „Сънрайз клуб” в Равда, както и смартфони.
Турнирът се провежда за седма поредна година и се радва на изключително висок интерес от страна на любители на спорта от цялата страна, туристи и гости на комплекса. Той е част от инициативата „Уелнес фонд” на курорта, която има за цел да подпомага личната отговорност на всеки от нас - че грижата за здравето е най-важната част от живота.

Няма коментари :

Публикуване на коментар