Пропускане към основното съдържание

VІI Тенис турнир за аматьори “Св. Св. Константин и Елена Къп” 2015

Приключи тенис турнирът за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп 2015“, организиран от „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД, със съдействието на  клуб „Супер Спорт“. Турнирът се проведе на тенис кортовете на Гранд Хотел Варна през почивните дни, като в състезанията за сингъл мъже, двойки жени и двойки мъже се включиха 14 женски двойки, 22 мъжки двойки и 32 индивидуални участници.

Поради проливния дъжд в следобедните часове на втория ден от турнира, финалните мачове бяха отложени за понеделник. Отказът на финалистите при жените Силвия Никова/Елена Андонова и при мъжките двойки Йордан Ников/Добрин Иванов, автоматично определи победителите – двойки жени - Ивелина Петрова/Яна Драгиева, а при мъжете  - Тони Танев/Емил Бояджиев.
В схемата сингъл мъже купата за първо място спечели Петър Радушев, който на финала надигра Емил Николов.

Победителите в турнира получиха освен традиционните купи и грамоти, също и редица предметни награди, сред които тридневен пакет за двама в Хотел & СПА Астера Банско, смартфони, вечеря в ресторант и карти за фитнес. Наградите за финалистите са купи, грамоти,  тридневна почивка за двама в Апарт - хотел „Сънрайз клуб” в Равда, както и смартфони.
Турнирът се провежда за седма поредна година и се радва на изключително висок интерес от страна на любители на спорта от цялата страна, туристи и гости на комплекса. Той е част от инициативата „Уелнес фонд” на курорта, която има за цел да подпомага личната отговорност на всеки от нас - че грижата за здравето е най-важната част от живота.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.