loading...

понеделник, 27 юли 2015 г.

НОВА ПОРНО МОДА: Състезание по френска любов

Азиатските ТВ продуценти винаги са залагали на нестандартни и провокативни ТВ предавания – риалити състезания и др. Примерите са безброй, а едно от най-известните в България е Takeshi’s Castle /Такеши Касъл или Замъкът на Такеши/.

Спортният дух отново е водещ елемент в едно от най-новите предавания в Япония. Състезанието тук обаче, е за заслуги в леглото. Наскоро стартиралата ТВ продукция показва надпреварата между две момичета, които с уменията си в оралния секс се стремят най-бързо да задоволят сексуалните фантазии на двама мъже. Победителката е тази, която първа успее да доведе партньора си до заветния оргазъм.

Партньорите, които намират момичетата са мъже от улицата. Те успяват да ги убедят да участват в продукцията, а целият процес записват на видео.

Макар и излъчвано късно през нощта, предаването вече разделя нацията. Наред с положителните коментари на любопитните зрители, то среща и сериозен отпор. Продуцентите категорично отхвърлят всички морални обвинения и твърдят, че ще продължават да крият интимните части на участниците, които във всеки епизод са различни.

Няма коментари :

Публикуване на коментар