loading...

понеделник, 27 юли 2015 г.

Вижте това лице!

Днес ще ви запозная с това лице. Ще го наричам Негопознавам. Срещнах го случайно малко преди кръговото на околовръстния път на излизане от София. Като всеки простак той управлява автомобила си дръзко, защото е много зает и все бърза за някъде.

С цената на незначителни нарушения той успява да награди тарикатлъка си като в непробиваемата тапа предприема рискови авантюри, озвучени от мощен клаксон, благодарение на които все пак преодолява два автомобила.
Той е мутроцар и целият път е негов. Правилата за движение по пътищата него не го ловят, защото има братовчедка, която има приятел, който е син на съсед на Бойко.

Аз обаче решавам, че щом всички чакаме ред и той ще изчака своя.

Не изглежда вече чак такъв простак. Само гледа лошо, заплашително едно такова. За зла беда без всякаква сигнализация, все едно огромната ми кола е прозрачна, той решава от забранения за движение с маркировка участък от пътя да мине пред мен. Разбирам за намеренията му твърде късно и осуетявам плана му неволно.

Твърде зле за мен.


Следва пълна програма ругатни, от които аз чувам единствено репликата „не виждаш ли, че искам да мина пред теб“. Става ми много смешно. Отправям молба да не ми се крещи. Явно не изглеждам достатъчно респектиран. Негопознавам слиза и заплашително се отправя към колата ми. Опитва се да влезе. Блъска врата. Жалко имам kid control. Хвърлям картофите и сграбчвам телефона си. От де го извадих тоя рефлекс не ме питайте. Как ми дойде на ума да го снимам също не знам. Като видя на къде тръгват нещата Негопознавам подви опашка и се върна в колата си.

Моля Ви да споделите това мое преживяване. Да се знае, че простаците се страхуват от камерите на телефоните. И да го видят всички естествено тоя хубостник. А аз в
понеделник ще се разходя до СДВР.

Поздрави!

svobodnoslovo.euНяма коментари :

Публикуване на коментар