Пропускане към основното съдържание

Футболна школа в София разширява дейността си

Най-новата детска футболна академия Царско село 2015 София създаде още една възраст. В клуба вече ще могат да се записват и деца, които са родени през 2002 година. До този момент възрастите, в които се записваха бяха от 2003 до 2010 година, като от клубното ръководство взеха решение да се увеличи с още една. Тренировките ще се провеждат цяло лято и няма да има пауза.

Любопитното, което се предлага са индивидуални тренировки на нападателите и вратарите, които ще бъдат водени от шефа на школата Йордан Христов. В тях заниманието могат да взимат и деца от другите футболни клубове, но предимство ще имат собствените кадри.

Те ще се провеждат на новите два естестени терена. Новото е, че че ще се направи и ново помещение, в което ще се правят анализи на мачове, тренировки и разбори.

Съблекалните също ще бъдат много модерни. Мотото на Академията ще е техника, техника и само техника, както в Барселона и Аякс. Записванията могатт да стават през клубния сайт и Фейсбук-страницата.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

ВОЙНАТА ЗАПОЧНА! Над 500 ракети и дронове за изстреляни към Израел от Иран, Ирак, Сирия и Ливан

Войната започна с над 500 ракети и дронове за изстреляни към Израел от Иран,