loading...

неделя, 12 юли 2015 г.

Екзекуциите на бойците от Ислямска държава са менте! Снимани са в киностудио (ВИДЕО)

Хакерите от украинската организация "Кибер Бeркут" пуснаха в Интернет шокиращи кадри, които показват, че "екзекуция" на заловен от Ислямска държава "неверник" всъщност се е снимала в специален кинопавилион, съобщи руската телевизия NTV.
От кадрите се вижда,че "жертвата" всъщност е актьор, както и останалите "джихадисти".Както поясняват на страницата си в Интернет самите хакери, сензационното видео намерил на електронен носител един от колегите на сенатор Джон Маккейн. Те обаче не казват името на човека.

Хакерите допълват, че освен постановката с " жертвата на джихадистите" на носителя има и други неща, които са още по-интересни от това. "За момента даваме гласност само на това видео, защото смятаме, че обществеността трябва да види как политиците по света я манипулира", допълват хакерите.

За да опънат малко нервите на сенатор Маккейн, от "Кибер Беркут" публикуваха на страницата си в Интернет и послание към него: " Уважаеми сенатор Маккейн. Препоръчваме ви горещо, при следващо пътуване в чужбина, а и особено на територията на Украйна, недейте да носите със себе си конфиденциални документи".


Няма коментари :

Публикуване на коментар