loading...

неделя, 21 юни 2015 г.

"Сръбска свирка" предизвика катастрофа

Бившият гард на лихваря В. Шалявски-Георги Разсолков, е шофьорът предизвикал ПТП след "сръбска свирка" край Благоевград, съобщава Pirinsko.com. Инцидентът е станал около 12:30 часа днес на пътя за ГКПП-Станке Лисичков край благоевградското село Зелен дол.

В личния автомобил Опел "Омега" на 40-годишният Георги Разсолков се возила сръбската гражданка Катица. М. Двамата пътували от с. Селище към Благоевград. Малко преди с. Зелен дол, Разсолков изпуска управлението на автомобила, вероятно превъзбуден от "френската любов" и автомобилът излиза извън пътя в канавката. Двамата не са пострадали. След сигнал на тел.112 екипи на Полиция и ЦСМП-Благоевград се отзовали на сигнала. 

Пристигналите екипи били шокирани от полуголите участници в ПТП-то. Видимо в нетрезво състояние двамата бяха транспортирани до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, където бяха придружени от служители на полицията. Катица споделила пред служители на ЦСМП, че нищо лошо не е направила, освен това, че е правила "свирка" на Георги Разсолков.

Няма коментари :

Публикуване на коментар