Пропускане към основното съдържание

Бриана е достойна за кмет на Левски, тя вярва в теб!!!

Хайде да престанем с клишетата, че красивите жени са и глупави! Хайде да спрем да смятаме, че жена не може да бъде добър управленец, защото до момента е била певица.

Красавицата Бриана заяви, че ще се кандидатира за кмет на Левски и разни анонимници веднага започнаха да я хранят, че не става за тази работа, а не се запитват от тях става ли нещо! Става само да бълват змии и гущери.

Има многобройни примери за успешни политически кариери, дело на жени. Просто в България винаги нещата се случват с известна доза закъснение и все още търсим предимно скандалджийки в лицето на Мая Манолова, а не трезво мислещи хора.

Бриана смята да използва своята популярност да събере добър екип около себе си и да помогне на град Левски. Да докара инвестиции, да съдейства за откриването на нови работни места и като цяло да направи града - едно по-добро място за живеене.

Амбицията има нужда от подкрепа, а не от злоба. Затова подкрепетe Бриана, ТЯ ВЯРВА В ТЕБ!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.