Пропускане към основното съдържание

Агитки тръгват към Гърмен

Най-радикалните футболни агитки в България се готвят да отпътуват към Гърмен, за да се саморазправят с циганите в общината, съобщи BIG5.BG.

В момента тече организация във фен фракциите. Ясно е, че желание да се включат в мелето са обявили представители на ЦСКА, Левски и Ботев Пловдив. Очаква се до ранния следобед към пътуването да се присъединят и ултраси на други отбори. Спявката на тарторите на агитките пък ставала по телефона, а не в традиционно използваните интернет форуми, за да не бъде осуетена организацията от органите на реда.

Още от вчера част от агитките се опитали да отидат на място. „Едни приятели преди малко се прибраха от Марчево, ходили да видят с какво може да се помогне. Полицаите, като видели регистрационния номер със "СА", ги върнали с думите "Това не е ваша работа"“, разказва един от ултрасите.

Намерение да участват в днешния поход до Гърмен досега са обявили членове от най-големите армейски фракции „Офанзива“ и „Анималс“, както и от „Торсида Пловдив“. От фракциите на Левски ще се включат „София Запад“ и „Саут дивижън“, а от Пловдив към Гърмен вече е тръгнала най-мощната групировка на местния Ботев - „Лудата банда“. Очаква се до вечерта всички фенове да се съберат в Гърмен, където напрежението бързо може да ескалира.

Опасността от погром бе потвърдена и от кмета на Гърмен Минка Капитанова. По думите й към тази сутрин протестите в общината преминават спокойно, но се очаква напрежението да се повиши, тъй като към Гърмен се насочват футболни агитки на ЦСКА и Левски.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.