loading...

понеделник, 6 април 2015 г.

Нападнаха журналист, счупиха му пръстите

Вчера към  7,45 часа, на път за работа, е бил нападнат журналистът Васил Петев, създател на сайта www.big5.bg, съобщи АФЕРА.

Докато вървял пеша към офиса, отзад неизвестно лице е скочило и го е повалило на земята. „Всичко стана за секунди, докато паднах напред, някой ми изви ръката и ми потроши пръстите на дясната ръка“, заяви специално за АФЕРА Васил Петев.

Болката е била свирепа. Васил Петев е отишъл в „Пирогов“, където му гипсирали ръката, а лекарите са били категорични, че ще се наложи  последваща операция - счупени са два пръста на дясната ръка на журналиста.

Мястото на инцидента, където се е случило посегателството, е на 300 метра от Четвърто полицейско управление на МВР в столицата. Васил Петев обаче уточнява, че "не е сезирал МВР и няма намерение да го направи, защото е убеден, че нищо няма да направят".

1 коментар :

  1. Прав е журналистът - нищо няма да направят ! "Демокрация" = анархия! Всеки ден - катастрофи, нападения, побоища, отвличания, изнасивания, убийства. Слободия и безнаказаност! И как може да е друго яче, щом министрите на вътрешните работи и правосъдието ни са поставени в креслата си без правоспособност ! Простотия и цигания навсякъде - срам ме е !

    ОтговорИзтриване