loading...

събота, 4 април 2015 г.

„Нафтогаз” да се закрие, харчи милиони за проститутки!

Бившият премиер на Украйна Юлия Тимошенко твърди, че новата власт на страната може да направи така, че отново да я вкарат зад решетките заради разкритията й около корупцията в „Нафтогаз”. Това заяви тя в популярното политическо токшоу "Шустер LIVE" по твканала "112 Украина".
Тимошенко разказва как предприятието е разреждало газта с азот, само и само да извлече още допълнителна печалба, което било безподобна алчност на фона на постоянно поскъпващото за населението "синьо гориво".

Сред сензационните разкрития е и това как шефовете на държавната компания канели за новогодишните партита "Снежанк" за милиони гривни, съобщава lifenews.ru. Истинското предназначение на девойките всъщност било да развличат босовете на компанията и да им оказват сексуални услуги.

Тимошенко е убедена, че себестойността за добиване на газ в Украйна е по-малко от 23,5 долара за 1000 куб. Метра. Тя твърди още, че тези данни са взети от договор на „Нафтогаз”, сключен с друга фирма.

„Ако само за една седмица ми дадат поне малко да погледна счетоводните документи, ще ви покажа, че цената действително е по-ниска.

Защото в това предприятие винаги са завишавали себестойността на продукцията. През цялото време в „Нафтогаз” е имало много голяма корупция, която трябва да бъде ликвидирана”, убедена е Тимошенко. Тя твърди още, че ръководството на „Нефтогаз” многократно е било хващано в свръхразходи.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар