Пропускане към основното съдържание

КРАЙ: ЦСКА фалира

ЦСКА фалира, все още това не е станало счетоводно и по нормативна база, но фактически в клубната каса няма нито една стотинка. Всичко е пусто, само на близките две клубни кафета разпалено се коментира отчайващата ситуация от последните дни.

Една от идеите е, този клуб, това дружество да се обяви в несъстоятелност, а на негово място да се изгради ясна структура, която да започне участие от есента в третия или втория ешелон, като се търси вариант с лиценз на друг клуб. Засега нито Газпром, нито Главбулгарстрой или Трейс не са се появили на хоризонта, за да спасят този столичен гранд.

Димитър Ангелов – Дучето също е на мнение, че започването на чисто, с чисти бизнесмени, с ясни правила и ново АД, ще върне ЦСКА на европейския път на развитие.

Като искаш ЦСКА, трябва да си финансово грамотен и да плащаш всичко навреме. Вариант е и Б или В група, този път е тежък, но трябва да го извървим, обясни някогашният тартор на Сектор Г.

    Три са и належащите проблеми, които не търпят отлагане:


– Спират тока на „Армията“, ако не се намерят 50 000 лева
– Томов не е плащал през последните 6 месеца, твърдят наследниците му
– Фамилиите няма да искат и стотинка от нов купувач, такъв обаче няма

Положението към 13,00 ч. българско време в ЦСКА е трагично. Фамилиите Инджови и Манджукови окончателно са спрели парите за 31-кратните шампиони. Милко Георгиев и Иво Манджуков обикалят на добра воля бизнесмени, но навсякъде получават отрицателен отговор. Включително и от Васил Божков, който ги прие от учтивост вчера. Засега няма митични украинци, руснаци и други чужденци.
„Вратите, на които да почукат, останаха малко. И те са на път да хвърлят кърпата. В крайна сметка работа на акционерите е да осигуряват пари“, сподели източникът ни. Манджуков-старши и Инджов са дали общо около 7 милиона лева и са гарантирали, че няма да искат обратно и стотинка от евентуален мераклия за ЦСКА. Те обаче не виждат никакъв смисъл от инвестиране във футбол.

Няма обяснение защо са платили заплатите и клубът е най-изрядният към първия отбор, но за сметка на това няма пари за нафта, телефони, гориво, не е ясно дали ЦСКА ще пътува до Ловеч. Най-прясната новина е, че ако днес не бъдат внесени 50 бона, ще спрат и тока на „Армията“.

Шансовете за положителна развръзка намаляват ако до понеделник не се случи чудо, ЦСКА ще фалира и без да бъде внасяна молба в съда, тъй като на практика ще спре да функционира.

Задълженията към днешна дата за 20 милиона лева. На практика не са обслужвани никакви плащания през последните 6 месеца от управлението на Томов, твърди източникът ни. Цифрата обаче търпи промяна, тъй като всеки ден излизат нови претенции. А се задават и дела в Лозана на 13 май за общо 1 милион евро.


7plus7.net


Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.