loading...

вторник, 14 април 2015 г.

Фетишист шета, краде прашки и бикини на поразия

Пловдивски апаш отива на съд, след като откраднал от апартамент със спяща жена дамската й чанта, съобщиха от Окръжна прокуратура Пловдив. Николай Бодуров бил примамен от висящо на простора дамско бельо, към което имал афинитет. Той се водел на отчет към сексологичния кабинет на психиатричната клиника с диагнозата "разстройство на сексуалното влечение - фетишизъм", пише “Монитор“.


На 14 срещу 15 февруари 2014 г. вечерта Николай излязъл от дома си в квартал "Христо Смирненски" и тръгнал да се разхожда в "Кючук Париж". На една от улиците там видял на терасата на втория етаж проснато дамско бельо. Харесал го и решил да се покатери дотам, за да го вземе. Успял да стигне до терасата на втория етаж, но в този момент видял, че било отворено прозорчето на комарника. Решил да влезе в апартамента, за да открадне нещо.

Докато стопанката спяла, той обиколил жилището и си харесал нейната дамска чанта. Вътре имало документи, банкови карти и около 150 лева. На една от банковите карти било залепено листче с ПИН кода и обвиняемият решил да се възползва от това. На два пъти успял да изтегли по 200 лева, а останалите пъти, в които ползвал картата, не се опаричил поради надвишен лимит.

Междувременно около 7 часа сутринта на 15 февруари собственичката на апартамента се събудила и установила кражбата на чантата си. Тя се обадила в полицията и в банката, за да блокира картата. Когато казала на съседите си от първия етаж за кражбата, те й отговорили, че около 2:30 часа през нощта кучето им се разлаяло, но те не му обърнали внимание и не станали.

Бодуров бил хванат няколко дни по-късно и пред съдия направил пълни самопризнания, но го пуснали на свобода с "подписка". След още няколко дни той отново се върнал до същия адрес в кв. "Кючук Париж" и пак набелязал тераса на втория етаж. Успял да се покатери и да влезе в жилището, докато семейството спи. От портманто в коридора взел три мъжки и дамски чанти, а от масата в кухнята - кутия с цигари, след което се измъкнал.

В чантите отново намерил банкова карта с написани няколко ПИН кода, но при опитите да изтегли пари ударил на камък. Бодуров отново бил пипнат, след което бил настанен за постоянно в ареста. Обвинителният акт срещу него е внесен в съда за насрочване на дата на процеса, уточниха от окръжната прокуратура.

Няма коментари :

Публикуване на коментар