Пропускане към основното съдържание

Австралийка се омъжва за дърво, с което правила най-добрия секс в живота си

Австралийка твърди, че е правила най-добрия секс в живота си с дърво на име Тим и след незабравимото преживяване планира да се омъжи за него, съобщава News.com.au.

31-годишната Ема Маккейб разказва, че след поредица неуспешни връзки с мъже, е намерила утеха и сексуална наслада при Тим - висока и твърда топола. Австралийката не се свени да признае, че е имала сексуално преживяване с дървото, което описва като най-доброто в живота си, предаде БТА.

Влюбената жена споделя, че се "среща" с любимия си Тим четири пъти седмично, но по-скоро за разговори, отколкото за секс.

"Тим задоволява емоционалните и сексуалните ми потребности. Признавам, че се заглеждам и по други дървета, но не ги докосвам, защото искам да бъда вярна на моя любим. Планирам дори да се омъжа за него на скромна церемония в присъствието на семейството. Другите хора може и да ме осъдят, но Тим ме прави изключително щастлива", споделя Ема Маккейб.

Според експерти жената страда от дендрофилия - сексуално влечение към дървета.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.