Пропускане към основното съдържание

Откриха болничен на пилота-убиец за деня на катастрофата

Разследващите са открили бележка за отсъствие по болест на втория пилот Андреас Лубиц на самолета на Germanwings, който се разби във Френските Алпи, съобщава CNN. Шокиращото е, че болничният е за датата на фаталната катастрофа.

Бележката, намерена в апартамента на пилота в Дюселдорф, обаче е била скъсана, допълва BBC. Властите до момента отказват да кажат каква е била диагнозата, написана на болничния лист.

"Фактът, че сред намерените документи има разкъсан болничен за деня на катастрофата, води до констатацията, че той е криел болестта си от работодателите си", пишат в доклада си разследващите.

По думите им няма доказателства за политически или религиозен мотив за действията на Лубиц.

Предсмъртно писмо не е намерено.

Германските медии  обаче твърдят, че има  документи на авиационните власти, които потвърждават версията, че той е страдал от депресия.

Междувременно снимки, разпространени от няколко световни медии, показват Андреас Лубиц като активен маратонец.

149 души загинаха при катастрофата на полет 4U 9525 на нискотарифната компания на Lufthanza-Germanwings във Френските Алпи. Данните от черните кутии показват, че Лубиц нарочно започнал снижаване на самолета, докато вторият пилот е бил извън кабината. Капитанът на полетa опитал да влезе в кабината с брадва, но неуспешно.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.