Пропускане към основното съдържание

ПРИЗИВ ВЪВ ФЕЙСБУК: Бойкот на Гранд Мол Варна

Граждани на морската столица в момента се организират за протест на 22.03.2014 г от 14:00 ч. пред Гранд Мол, под надслов ,,НЕ НА НАСИЛИЕТО“ . Призовават се всички, които са възмутени от това безсмислено насилие, да протестират пред търговския център облечени ,,без сериозни претенции към външния си вид“, както определи дрехите на убития Нягол управителя на мола.

В създадената за целта група във фейсбук ,,БОЙКОТ НА ГРАНД МОЛ ВАРНА" те призовават и всички свои съграждани и гости на Варна, за бойкот на този търговски център.

Гранд Мол прекрати договора на охранителната фирма. Това обаче изглежда като нескопосан опит за бягане от отговорност. ,,Дребна“ подробност е, че охранителната фирма  „Джи ем секюрити” си е собственост на търговския център в който трима охранители убиха човек. И като собственик е би следвало да вземе отношение преди да се стигне до фаталния инцидент. Прокурора по делото обяви, че подобни случаи на насилие от охранителите на мола  е имал няколко, но те не са санкционирани.

Tърговският център провеждал собствено разследване във връзка с трагичния инцидент с починалия в събота 52-годишния мъж. В хода на проверката са разкрити нарушения на процедурите за работа в наетата охранителна фирма „Джи ем секюрити”, както и съществени пропуски в организацията на някои от дейностите по сигурността на територията на комплекса.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.