Пропускане към основното съдържание

Смущаващи факти за смъртта на студентката от Велико Търново

Bgpravda се добра до смущаващи факти, около смъртта на 23-годишната студентка Вероника Здравкова от Велико Търново. Ето ги и тях:

1. Как е успял от 19:00 ч до 19:15 ч. (защото се оказва, че влакът тогава тръгва за ГО, а там в 19:42 вече се е опитал да тегли пари от банкомата) - та как за 15 минути успява да я проследи от гарата до моста, да й нанесе 8 удара, да й събере вещите в торба, да завлече тялото до реката, да го хвърли и да се върне на гарата и да си хване влака.

2. Защо на мястото на убийството не бе открита и капка кръв.

3. Защо му е след първия фатален удар и отнетата чанта да нанася още седем удара (на разпита Илиян на този въпрос отговаря "не знам")

4. Защо в този съвсем малък участък в продължение на няколко дни трупът не бе открит от полицията, водолазите, полицейските кучета (това е най-абсурдното).

5. Как са се събули дънките на момичето.

6. Как престоялото във водата 70 часа тяло изобщо не е подпухнало и изглежда като току-що хвърлено.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.