loading...

четвъртък, 5 март 2015 г.

Красива журналистка написа книга за секса

България вече има своята Кари Брадшоу от “Сексът и градът”, която ще ви научи как да запазите любовта на половинката си, но и да останете желана, сексапилна и уважаваща себе си дама.

Това е авторката на уникалния наръчник за еротични диети “Сексът и гладът” Звездомира Мастагаркова (журналист в ПИК и "Ретро"). Поредната й книга за здравословно хранене излизатози четвъртък с логото на издателство №1 “Милениум” и ще се продава на сензационната цена от 6 лв. по всички вестникарски павилиони.

В нея специалистката разкрива тайните, с които да запазите стройната си фигура дори когато готвите и похапвате вкусно с любимия. След куп успешни издания за кулинария, диети и красота тя е събрала за всички семейства и двойки и изпитани режими и рецепти, с които да отслабват заедно, а и да подобрят сексуалния си живот.

 “До неотдавна тези, които пазеха диети и се подлагаха на различни режими за здраве и отслабване, бяха предимно жените. Това обаче се промени напълно заради вълната от тежки болести, зависещи от правилното хранене, които нападат и мъжете. Затова модерните диети все повече се фокусират върху еротичната кухня, която съвместява полезното меню за двойката и запазва хармонията и сексуалното желание на партньорите. Идеята е те да не се изнервят и изтощават от жесток глад, но пък да губят килограми”, казва авторката.

 “Сексът и гладът” е безценен наръчник, защото в нея освен диети, полезна информация за полезните храни и въздействието им и афродизиаците, ще откриете и рецепти. Книгата е невероятен помощник на дамите, които досега се чудеха как да съвместят диетата си с менюто на половинката. “Досега на жените им се налагаше да готвят по два пъти, когато са на диета – за себе си и за мъжа си, и това проваляше отслабването им, защото е хем скъпо, хем трудно. “Сексът и гладът” слага край на тази мъка”, обяснява българската Кари Брадшоу.

Няма коментари :

Публикуване на коментар