Пропускане към основното съдържание

Гардовете към Нягол: Ще пееш „Даньова мама“, „Зайченцето бяло“ и с*ирки ши прайш!, Ангел снимал гаврите, за да се хвали

Разходки с пазарска количка и гаври от типа: „„Ши пейш „Даньова мама“ и свирки ши прайш!“ са били част от шокиращите „етюди“, които са се разиграли на паркинга на варненския Гранд мол, където е бил пребит до смърт Нягол Петров.

52-годишният мъж бил завлечен в приземието на мола, докато се разхождал в търговския комплекс и бил подложен на жестоки гаври и унижения. При това не само от тримата обвинени в убийството му гардове – Ангел, Красимир и Цветан, а и от началника на смяната им – Светослав Миланов, категорични са източниците .„Тоя го сваляйте за ремонт“ – с тази реплика на началника на смяната гардове Светослав Миланов започва началото на агонията на Нягол, продължила около 2 часа. Отговорникът на охранителите видял Нягол да се разхожда и разпоредил да бъде изведен, като логична причина за това „ръководно“ решение не се посочва, поне към този момент на разследването. 

Обадил се на своя подчинен Тихомир Петров, който е един от свидетелите, присъствали на жестокия побой над клетника. И му казал да извика другите да изкарат навън посетителя, „защото бил пиян“, доверяват източници , отлично запознати с бруталния случай. Нягол действително е употребил алкохол, като в кръвта му е имало 1,49 промила, доверяват осведомени, но по никакъв начин не е бил агресивен или конфликтен. Тихомир от своя страна се обадил на Цветан и Красимир. През това време при Нягол отишли началникът на смяната -Светослав, и Ангел. Хванали го и го завлекли на паркинга.

Там, в приземието, където се намира командната зала с мониторите, както и други административни помещения и такива за помощния персонал, се събират петима души. Това са тримата задържани за убийството гардове и двамата, поне към момента, свидетели – Светослав и Тихомир, разкриват техни колеги, гледали видеозаписите. Тогава започва и чутовната гавра с Нягол. „Всичко – гаврите плюс побоя, е точно 17 минути. Налагат го с юмруци и ритници около 4-5 минути“, разкрива  безпрецедентно запознат източник. Увертюрата към зверския побой е също толкова страшна.

Неописуемо е унижението, на което е бил подложен 52-годишният мъж. „Пъхали са го в пазарска количка и са го разхождали. След това са го карали да пее „Даньова мама“ и „Зайченцето бяло“. Става въпрос за нещо страшно! Според свидетелски показания, началникът на охраната – Светослав, е казвал: „Ши пейш и свирки ши прайш!“, разкрива изтоичникът безобразията, които са се случили на паркинга и са предшествали зверството, довело до смъртта на Нягол. Човекът изпял две-три строфи и гардовете започнали да го бият. Тогава той се вкопчил във вратата на командната зала и обезумял от панически страх, неистово търсел изход за спасение.

„Човекът искал да избяга, но не му се получило. Хванали го и го спукали от бой! Това, че се хванал за врата, още повече ги изнервило…“, разкрива  човек от мола, който е един от немалкото, които знаят какво се е случило. Нягол се опитал да избяга през друга врата и тогава го хванал Красимир, който му казал: „Падни за 20!“. След това влязъл в командната зала, съблякъл си ризата, излязъл, нахлузил сини латексови ръкавици и почнал да налага с юмруци жертвата. Ангел пък снимал с телефона си. Гардовете така пребили Наягол, че строшили всичките му ребра от лявата страна. Гръдната му кост увиснала и притиснала белият дроб. Счупено било и ребро от дясната страна, което се забило в дроба и впоследствие се оказало причина за смъртта на клетника.

БЛИЦ

Коментари

  1. Какво животно трябва да си, та да направиш това?

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. obryshtam se kym "administratora" moq komentar v na maika ti mirizliva putka li vlez ta mi iztri komentara ei zaradi takiva kato vas dyrjavata nqma da se opravi mishkiiiiii

    ОтговорИзтриване
  4. smart zaa tezi mrasni,gadni nenormalnici,dojivoten zatvor,mamenceto im

    ОтговорИзтриване
  5. до живот за тези мижетурки, намерили са с кой да се бият копеленцета

    ОтговорИзтриване
  6. СМЪРТ за тези човечета!

    ОтговорИзтриване
  7. Що сте с качулки олигофрени? Ако беше времето на Борис III досега да сте виснали

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.