Пропускане към основното съдържание

РАЗКРИТИЕ: Жена е в дъното на трагедията с разбития самолет

Пилотът Андреас Лубиц е преживявал „лична криза“ по време на фаталната катастрофа на „Джърмънуингс“, пише Daily Mail. 28-годишният пилот вероятно се е опитвал да преживее провалена връзка, когато преднамерено е насочил самолета Airbus A320 към склоновете на Френските Алпи, убивайки себе си и още 149 души на борда, пише Bild.

Според немското издание пилотът е имал проблеми във връзката с приятелката си седмиците преди самолетната катастрофа и вероятно е преживявал раздяла. Появиха се твърдения, че двойката е била сгодена и е трябвало да се оженят следващата година.

Версията се появи само часове след като полицията, разследваща инцидента, обяви, че е направила разкритие по време на четиричасовото претърсване на апартамента на Лубиц, който според сведенията е споделял с приятелката си.

Полицията отказа да разкрие подробности за потенциалния пробив, но настоя, че предсмъртно писмо няма.

Тази сутрин стана ясно, че Лубиц е продължавал да ходи на психолог до преди катастрофата със самолета. Вчера стана ясно, че той е фитнес маниак, страдал е от депресия и изтощение, които са задържали кариерното му развитие.

Преди 6 години се е лекувал в психиатрия, съобщава още Bild. Вестникът разкрива засекретеното здравно досие на Лубиц, от което става ясно, че той е страдал от тежка депресия. Пилотът имал пристъпи на страх и паника. Нещо повече - по време на обучението му в „Луфтханза” на няколко пъти е отбелязвано в докладите, че той е временно неспособен да лети, защото е прекалено слаб психически.

Въпреки това обаче той е минал всички психологически тестове и е бил смятан за годен да управлява самолет.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.