loading...

вторник, 24 март 2015 г.

Началникът на смяната на Гранд мол-Варна, надъхвал тримата охранители да размажат Нягол

Светослав Миланов
Неописуеми гаври и извращения предшествали бруталния побой до смърт, който нанесли на Нягол Петров гардовете в Гранд мол, съобщи Блиц. Потресаващите разкрития за убийството на 52-годишния мъж, който беше размазан от трима охранители от фирмата "Джи Ем Секюрити", вадят наяве шокиращия садизъм, който те са проявили към клетника.

В гаврите партнирал и началникът на смяната. Това е Светослав Миланов, научи Varnautre.bg, който бе набързо уволнен дисциплинарно от фирмата за охрана на Гранд мол. "Давай, Цецо! Това ти е бойното кръщение!", окуражавал той най-малкия от гардовете - Цветан, който е имал едва 3-седмичен стаж във фирмата, разказва още Блиц.

Самият шеф на охранителите към момента е свидетел срещу подчинените си Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов, но според разказите на очевидци и кадрите на охранителните камери самият той е имал дейна роля в извращенията. "Тоя го сваляйте за ремонт", казал на охранителите началникът им и слязъл заедно с тях на паркинга. Ясно се вижда на кадрите как тримата обвиняеми налагат Нягол в присъствието на колегата им Тихомир и на шефа им, разкриват гардове, прегледали записите.

Двучасовата агония е предшествана от 17-минутна гавра и жесток побой над клетника. След като се разбрало, че той е издъхнал пред магазин в търговският център, последвал опит да бъде покрито всичко, а за целта са използвани и заплахи. Самият Нягол преди да умре е бил заплашен "да мълчи, защото има семейство и деца".

Няма коментари :

Публикуване на коментар