loading...

събота, 14 март 2015 г.

Над 300 американски пехотинци, хеликоптери и танкове в Ново село

350 американски военни, 50 единици бойна техника, сред които и четири танка, 13 хеликоптера и друга поддържаща и осигуряваща техника пристигат в сливенското Ново село.

Причина за това е, че от утре /15 март/ започва съвместна тактическа подготовка на военния полигон там с участието на сили и средства от Сухопътните войски на САЩ и наши военни. Това съобщи  още в четвъртък военният министър Николай Ненчев, предава trud.bg.

“Когато в едно общество функционират демократични механизми, приемам искането за оставка за нормално” – заяви министър Ненчев по повод поисканата му оставка от Георги Първанов. “Аз така и не разбрах в качеството си на какъв г-н Първанов е направил това искане, защото неговият статут също не е ясен – той ту напуска, ту влиза, ту излиза от АБВ. Последно не знам къде е. От друга страна, честно казано, когато хора като г-н Първанов ми искат оставката, това за мен в някаква степен е въпрос на чест. Тълкувам го като добре свършена работа от моя страна, защото знаем кой говори чрез г-н Първанов” – коментира още министърът.


2 коментара :

  1. Много добре си вършиш работата,няма що!?! Предостави българската територия на американската армия против Русия! И ни направи мишена на руската армия.

    ОтговорИзтриване
  2. И ако не е тайна? За колко продаде България на американците? Щели да ни пазят! От кого от И.Д. ли? Та те са техен храненик ако не си разбрал до сега.

    ОтговорИзтриване