Пропускане към основното съдържание

Има ли циганска държава в България?

Европа да си гледа работата! Ако толкова държеше на толерантността си към Европа, нямаше всяка седмица да връща наши "прелетни ромски птици"; нямаше да бута катуните; нямаше да издава специални закони за ограничение на циганския наплив. Така че Европа няма никакво право да ни упреква в дискриминация и нетолерантност.

Всъщност положението е стигнало до такива опасни граници, че всяко законно действие за озаптяване на циганския произвол ще бъде обвинявано в дискриминация от разни етнически партии и правозащитни организации. Но това не бива да ни спира, защото става дума за защита на родната България и националната сигурност. Защо казвам "национална сигурност"? Защото 23 години работих в областта на разузнаването и ръководех антитерористичен отдел, в чиято дейност влизаха контрол върху вероизповеданията и циганския проблем.

Преди години циганите имаха налудничавата идея да си направят собствена република и бяха на косъм да превърнат България във втора Босна. Ние ги накарахме да се откажат от това. Днес отново вървят към тази идея, но вече го извършват доста по-хитро. Само погледнете как действа МВР при арест на мангал в някое гето. Стотици полицаи, жандармерия, специални части. За мен това означава, че циганските гета вече не са българска територия. Огромна грешка е да се подценяват циганите.

При тях има строга организация и йерархия. Те имат собствено правителство - циганските барони. Те имат собствено правосъдие - Мешерето. Те имат собствени закони, Те имат собствена армия - ОМОН (Организация на малцинствата за отбрана от насилие), това са отряди от млади мангали, които се обучават на военно дело и бойни изкуства от цигани, които са били в армията или са тренирали бокс, самбо, джудо, борба. Те имат собствени религии - салафитски ислям и евангелизъм.

Те имат собствено разузнаване - из всички села и градове имат свои шпиони, дори просяците на улицата се занимават с акумулация на информация. Циганите масово се въоръжават. Няма циганско празненство, на което да не се чуят изстрели от незаконно огнестрелно оръжие, дори и сухия лай на автомат "Калашников". Изобщо циганите вече имат напълно изградена държавна структура, остава само да обявят независимост. Ако държавата не предприеме спешни мерки срещу циганите, има опасност нещата да излязат от контрол. Съществуват доста данни, че те поддържат тесни контакти с терористични организации и ислямистки организации (уахабити и салафити). Дори израелското разузнаване МОСАД ни предупреди, че ИДИЛ в България ще се роди от циганските махали.

Наскоро се появиха непотвърдени засега слухове, че циганските евангелистки секти постепенно се трансформират в ислямистки медресета. Пак ще повторя, опасно е да се подценяват и трябва да опознаем истинското лице на това дяволско племе. Всичко е в ръцете на политиците. Те трябва да прибавят в Наказателния кодекс термина "циганска престъпност", а не да я прикриват с израза "битова престъпност". В МВР и специалните служби трябва да се създадат специални отдели, занимаващи се точно с циганската престъпност и да изградят своя агентурна мрежа в гетата. Трябва голяма част от циганските престъпления да се третират като "тероризъм".

И най-важното...От опит знам кое е лекарството за справяне с циганския проблем. Наистина сред циганите вече има няколко поколения, които е доста трудно да бъдат превъзпитани и накарани да работят честно, спазвайки държавните закони, но НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО. Лекарството е СТРАХ. Първо ние трябва да се отървем от страха си и да се обединим като един сплотен народ, изхвърляйки от душите си всякаква злоба, завист, егоизъм и апатия.

И второ, циганинът кротува, работи и уважава закона единствено, когато изпитва страх. Другото, което искам да кажа, е защо не успяваме да интегрираме циганите. Заради техния закон "мехриме". Според него те са по-висша раса от нас, българите. За тях е унижение да живеят сред нас, да работят с нас, да работят за български работодател, да плащат данъци на българско правителство. За тях ние сме роби "дас". Ние можем да въведем ред в родината си. Трябва воля и вяра. Трябва да спрем да казваме, че това не може да стане, без да сме опитали.

Nedelko Maslev, Фейсбук

Коментари

  1. За съжаление,точно това е целта на разплождането /интеграцията/,на циганите в България,смесване,претопяване и подмяна на българския народ! Цитати от Израел и Сащ са най-малкото неуместни,понеже те са в основата на тези процеси! А,както знаем правителство,НС,президент са техни подизпълнители! Народът е сам,неорганизиран,липсва реален елит,който да го поведе!тези,които са се клели,си вземат пенсийките,поработват нещо допълнително и са забравили,за какво са се клели!А и допуснахме децата ни да израстат,като небългарчета!
    http://nikikm.blog.bg

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.