Пропускане към основното съдържание

Край с телефонния секс

Някога синовете тихичко се промъкваха до телефона, за да наберат скъпоструващ номер и да слушат пъшкането на непознати лелички, които взимаха добри пари за своите изяви.


По някое време и техните татковци набираха същите номера, за да послушат малко охкания и ахкания преди да се отдадат на секс със съпругата. И както в оня лаф с иху и после тихо - в края на месеца пристигаха сметки за телефон, които ставаха причина за невъобразими семейни скандали.

Със сигурност това бяха романтични времена, но с тях е свършено. Модата на телефонния секс безвъзвратно остана в миналото. Няма вече кой да плаща, за да слуша измислените страсти, записани на компютър и въртящи се в един и същи тон до безкрай. Синовете пораснаха, а татковците съвсем изперкаха и звънят на разни врачки, за да ги разпитват кога най-сетне ще ги застигне печалба от нароилите се като пролетни комари печалби.

По вестниците все още се срещат номера, на които да си доставиш малко виртуално удоволствие срещу солено заплащане, но не им върви. Хората имат достъп до интернет и добре подредените порно сайтове, които предлагат наслада напълно безплатно. Няма кой да се върже вече на номерата на ония хитри лелки, които се правеха на млади палавници с мръснишки помисли.

balkani.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.