loading...

петък, 20 февруари 2015 г.

Край с телефонния секс

Някога синовете тихичко се промъкваха до телефона, за да наберат скъпоструващ номер и да слушат пъшкането на непознати лелички, които взимаха добри пари за своите изяви.


По някое време и техните татковци набираха същите номера, за да послушат малко охкания и ахкания преди да се отдадат на секс със съпругата. И както в оня лаф с иху и после тихо - в края на месеца пристигаха сметки за телефон, които ставаха причина за невъобразими семейни скандали.

Със сигурност това бяха романтични времена, но с тях е свършено. Модата на телефонния секс безвъзвратно остана в миналото. Няма вече кой да плаща, за да слуша измислените страсти, записани на компютър и въртящи се в един и същи тон до безкрай. Синовете пораснаха, а татковците съвсем изперкаха и звънят на разни врачки, за да ги разпитват кога най-сетне ще ги застигне печалба от нароилите се като пролетни комари печалби.

По вестниците все още се срещат номера, на които да си доставиш малко виртуално удоволствие срещу солено заплащане, но не им върви. Хората имат достъп до интернет и добре подредените порно сайтове, които предлагат наслада напълно безплатно. Няма кой да се върже вече на номерата на ония хитри лелки, които се правеха на млади палавници с мръснишки помисли.

balkani.net

Няма коментари :

Публикуване на коментар