Пропускане към основното съдържание

Путин: Правят се опити да се забави развитието на Русия

Против Русия, слава богу, война няма, но има опит да се забави нашето развитие с различни средства. Това заяви руският президент Владимир Путин, коментирайки изказването на ръководителя на Федерацията на независимите профсъюзи на Русия Михаил Шмаков на IX-ия конгрес на синдиката, предава РИА Новости.

По думите на Путин сега се наблюдава опит да се замрази установения след разпада на СССР световен ред начело с един безусловен лидер, който "иска да си остане такъв, предполагайки, че всичко му е позволено, а на другите – само онова, което той реши и което е в негов интерес", цитира агенцията думите на президента на РФ.

Такъв световен ред никога няма да е приемлив за Русия. Ако това се харесва някому, ако някой желае да живее в условия на полуокупация, ние това няма да направим. Но ние и не смятаме да воюваме с никого. Ние възнамеряваме с всички да сътрудничим, подчерта Путин.

И опитите, които се предприемат в това число т.нар. санкции в крайна сметка, мисля, че те никому няма да донесат полза, а по отношение на такава страна като нашата - те направо не могат да са ефективни, макар да нанасят определена вреда, добави той.

Ние трябва да разберем това, и разбирайки го, да повишаваме равнището на нашия суверенитет в това число и в икономическата сфера, посочи Путин.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.