Пропускане към основното съдържание

"Ако не се стреснем, чака ни гражданска война"


„Готвят България за плацдарм на бъдещи военни действия на принципа на римските окупационни корпуси, които са държали протекторатите под пълен контрол. Може ли да се промени това? Да, в случай че българският народ реши да промени политиката на своето правителство и избере свои нови представители. Ако не, ще се стигне до сблъсък.

“ Така Ивайло Франц коментира изпълнението на документ „Визия 20-20“ след посещението на втория човек на САЩ Джон Кери. Ивайло Франц е водач на Патриотичния съюз „Освобождение”. Има три магистратури – по икономика, втората е творческа, а третата – богословска. Води магистърски курс по европейска политика на конкуренцията, основната му дейност е експертна и консултантска в сферата на икономическото планиране, прогнозиране и управление.


- Г-н Франц, към интервюто с вас „Тайно и полека ни въвличат във война“, публикувано в ГЛАСОВЕ, имаше огромен интерес. Каква е развръзката на ситуацията днес и какъв знак виждате в посещението на Джон Кери у нас?

- Развръзката е брутално видима за всички. След като «осветихме» програмата „20-20“, в която всички видяха, че България се отказва от своя държавен суверинитет в полза на САЩ и ЕС и поема всички стратегически ангажименти да бъде територия за война, ресурси и пари, сега виждаме как се разиграват политическите и дипломатически ходове от най-високо ниво за потвърждение на тази стратегическа договорка. Това е именно пряката цел на личното посещение в страната ни на Джон Кери, втория човек на властта в САЩ – единствената държава в света, поддържаща официална доктрина за глобално господство! Най-важното, което исках да изоблича в предното интервю, бе националното предателство на правителството и президента на България. Защото не може да отдаваш всичко свое на чужда страна и да се превръщаш във враг на половината свят. Не може да караш народът да плаща 10 милиарда за 5-годишен период, да го задължиш да унищожи военно-промишления си комплекс и армия, да му поставиш противоракетен щит, заради който ще бъде унищожен в една война, а накрая да го мобилизираш и да го накараш да воюва със своя брат! Това е договорката между България и САЩ на срещата в Уелс – програмата - «България в НАТО и Европейската отбрана 2020“.
Какъв беше отзвукът? Интернет гръмна, хората видяха, но националните медии, поддържани от управляващата партия, правителство, президентство и сие, нито дума не казаха. Чак неотдавна имах покана в национална медия, и то в предаване на известен водещ, но в един полунощен час.

И там обаче официалната позиция бе: вие, Ивайло Франц, какво целите, като разкривате тези неща, какви са ви опасенията за нова война, след като ние сме членки на НАТО и държавата трябва да направи това. Никакви аргументи по същество срещу изнесеното от мен за абсурдите на този договор. Никакви аргументи срещу факта, че, първо, народът не го знае; второ, той не е допитван за това дали го желае; трето, официалната институция на представителство – Народното събрание, не е вземала отношение по тези въпроси. Но най-важното – всичко като правителствени актове е скрито с изключение на тук-там излязла информация. Единствените медии, които публикуват истината, се оказват социалните мрежи, блоговете и, общо взето, интернет – мястото, където е единствено възможно открито да се изобличат пред хората ролята и давлението на предварително скроени схеми и манипулации.

- Преди два месеца вие казахте по повод документа „Визия 20-20“, че ни въвличат във война. Какво трябва да се случи според вас, за да стане тя неизбежна?

- Ами тя е в ход. Пристигна вторият човек на САЩ за няколко часа. Неговото посещение бе безпрецедентно за личната свобода на хората, на които им бе забранено дори да си отварят прозорците на собствените домове. Но да оставим това, преглъщаме го. Основната цел на това посещение бе другарят президент Плевнелиев да отчете изпълнението на договорката, което пое на срещата на НАТО в Уелс, а именно програмата „20-20“. А сега моля да обърнете внимание на следното: президентът се отчита за военната програма, категорично се договаря за енергийните ресурси и доставки на втечнения американски газ чрез нов тип логистичен център през Гърция, както и безуловно потвърждава заробващото Европа TTIP и всичко това, за да могат американците да осигурят за себе си един безкраен бизнес, който да защитят военно-стратегически в разрез с всякакви български национални интереси.

- Междувременно обаче се случиха изборите в Гърция, където спечелилата СИРИЗА е по-скоро ориентирана на Изток, случи се посещението на Путин в Турция и преориентирането на „Южен поток“ в „Турски поток“, който Гърция заяви, че ще приеме на своя територия и т.н. Как се вписват новите реалности в плановете на САЩ според вас?

- Самото посещение на Джон Кери показва, че те изключително ще разчитат на тези, които сега управляват. Плевнелиев потвърди и се отчете, че България ще даде своите пари на САЩ за превъоръжаване, ще унищожи военните бази на държавните заводи и ще замени технологичния ресурс на инструментално патентна зависимост на българските заводи, произвеждащи руски видове въоръжения с американски и ще изпълни поетото задължение да бъде страна, логистичен команден център за провеждане на военни операции срещу руската страна и нейните съюзници, като разположи всички елементи на американската ПРО и ПВО в Европа, изгради воени бази и приеме тежко въоръжение и войска – това всичко означава война! Затова след Кери ще дойде Нюланд, която отговаря за европейските въпроси, а дефакто тя е тактическия офицер на САЩ, който изпълнява, координира и оперативно ръководи Брюксел в изпълнение на глобалната политика на Америка в Европа, най-вече към съответните местни васални феодални държавици.

И накрая идва Столтенберг като един вид военен координатор, който трябва да каже къде, колко, кога и докога трябва да бъде изградено. Така че „фронтовата линия“, за която говори г-жа Нюланд, е всъщност изтегляне на САЩ и НАТО на изток. В центъра на Европа вече няма нужда от въоръжение, стратегическа техника и военни сили, те трябва да бъдат изтеглени на източния фланг в новите членки на НАТО - стари бивши социалистически държави, и най-вече в България, Румъния  и цялата поредица натовски страни, които имат сухоземна и водна граница с Русия. Основната цел на това е създаване на окупационни корпуси! Затова в момента се търси не просто база за танково подразделение – това е смешно – търсят се логистичните центрове за съредоточаване на сухопътни съединения за специални операции.

Във всяка държава, която е членка на НАТО и едновременно с това е бивша социалистическа държава, също и бивша членка на Варшавския договор, ще има подобен окупационен корпус на принципа на римските окупационни корпуси, които са държали териториите-протекторати под пълен контрол. Защо ли? Тези специализирани военни съединения нямат за пряка цел да воюват с една мощна руска армейска групировка, тяхната „специална“ цел е военна защита на американското статукво в съответния териториален протекторален обхват. Това означава, че в случай, че българският народ реши да промени политиката на своето правителство и избере свои нови представители и прекрати най-сетне този недовършен преход, ще се стигне до сблъсък.

Сблъсъкът автоматично ще се превърне като този в Украйна, защото българският народ е пред духовен, икономически, социален и политически взрив! И тъй като България няма истински въоръжени сили, които да защитят 25-годишната диктатура на управляващите, това ще го направи американският военен окупационен корпус на територията на България, който ще бъде „призован“ от Бойко Борисов или Плевнелиев, или който и да е на тяхно място и изпълнява „правилната“ политика, както каза публично г-н Кери. Ако народът вземе, че тръгне срещу днешната власт, срещу него ще тръгнат американските танкове заедно с платените и контролираните от българската олигархия полицейски сили и армейски подделения, които се командват от послушковци на властта и агенти на САЩ. Ето това е идеята. Те в никакъв случай не искат независим български народ, камо ли един следващ Донбас на Балканите!

- Какво мислите по принцип за СИРИЗА?

- Не искам да обиждам гърците, но тяхната СИРИЗА е един своеобразен вариант на нашия ГЕРБ, една популистка, много умело прикрита про-глобалистка партия. Според мен СИРИЗА ще бъде едно огромно разочарование за гърците, чийто водач не знам защо е толкова адмириран, тъй като той няма нито една черта на водач, камо ли държавник. Според мен до няколко месеца, най-късно до края на 2015 г., предстои сериозна полтическа криза там.

- Войни с танкове при съвременните технологии изглеждат като анахронизъм. Възможно ли е воюващите страни да се въздържат да ги използват?

- Ами ето в Украйна е точно така. Те са едно от най-ефикасните военни сухопътни средства за всяка една проамериканска хунта, която избива собствения си народ и деца!

- Там обаче войната е полуофициална...

- Полуофициална и сепаратистка я нарича диктаторът, узурпирал държавната власт с явен кървав преврат. Там воюва самият народ. Той дава пример, че не желае една хунта да го управлява, както не желае имперските или олигархични интереси, на който и да е по света, да бъдат над православната вяра и живота на собствените му децата. Ако ние тук се опитаме да направим това и на нашата територия имаме американските бази и войски, ще се стигне до същата гражданска война. Затова посещението на Джон Кери е краят на договарянето да няма държава България – последно, лично – вече с новия управляващ, който иначе им е стар агентурен познайник, да бъде верен и докрай безусловен страж на американския интерес. А те се задължават и му гарантират, че ще да бъде вечно на власт в протектората България - пряко или чрез подставени лица.

Следващото нещо е енергийната зависимост на България, която трябва да се промени и да е не към Русия, а към САЩ. Следва Руската федерация да бъде разпадната, което е една от главните цели на глобалния стратегически план на САЩ – Русия да бъде откъсната от своите федеративни републики и да остане една малка държава отвъд Урал, за да се създадат едни нови евро-американски съединени щати под тактическото управление на Брюксел, но стратегическо от страна на Вашингтон с ново райониране на границите на европейските държави.

С това ще приключи всичко, което съществува днес като относителен национален суверенитет в Европа и донякъде в Азия. В това отношение икономическата рамка на войната е споразумението TTIP (The Transatlantic Trade and Investment Partnership), което е основата на планираните евро-американски щати. Затова се прави и това стратегическо военно позициониране в Европа, което ще бъде бетонирано чрез американските окупационни корпуси. Това е, което Джон Кери разпореди на „управляващите“ в България – президент, министър-председател и техния пряк агент лобист външния министър. И те безропотно го прегърнаха и потвърдиха.

И оттук нататък, както правят английските лордове в бриджа след като анонсират играта, оставят на своите слуги да доразиграят картите. В същото време в България народът не знае, че правителството на Бойко Борисов е приело официално нова правителствена програма „За стабилно развитие на Република България за периода 2014-2018“. Тази програма е от около 150 страници, съдържа всичките глави, които се отнасят до управлението на България с оглед защитата на интереса на САЩ и ЕС. Разработена и написана по европейско-американски модел във вид на приоритети, цели, мерки и пр. Интересното е, че в частта „Отбрана“ на тази програма имаме включване на всички задължения на България, приети и описани в прословутата програма „20-20“, за която днешното коалиционно правителство на България е взело решение да изпълни до края на своя мандат.

И тук кръгът се затваря. Приетата тайно от две правителства програма „20-20“, в която се отдава цялата територия на България за военни действия, бази, ПРО и ПВО на САЩ в Европа, в която се разпродава цялата недвижима и движима собственост на Министерство на отбраната и на неговите фирми и се променя изцяло технологичната база, вече се изпълнява и е включена в тази правителствена програма. Ето това е юридическият факт. Така че нашите управляващи рапортуваха на г-н Кери, че всичко, прието в Уелс, се изпълнява. Бяха му показани имено тези държавни, правителствени документи, които никой не си прави труда да узнае, но всички иначе се ужасяват от мобилизационните призовки, които някои партии използват за цинично вдигане на пореден процент рейтинг, а всъщност те се явяват едно най-последно следствие на именно тези првителствени явни и тайни договорки, решения и програми.

И това е другият въпрос - къде са политическите партии в Народното събрание? Защо те не разкриват тези договори и не ги подлагат на обсъждане? Дори специалните служби в България не знаят за тяхното окончателно решение. Подготвяни са и са договаряни без мнението на ръководствата от ДАНС, ВИ и пр. Кой говори за това? Говорим ние, някакви хора, които практически нямат влияние върху политическия процес. Значи изводът е един единствен - има театър, има една постановка, в която ролите са разпределени. Затова според мен драматично и категорично трябва да бъде променен този курс на планирано унищожение на държавата ни.

- Как?

- Мирният и разумен начин е това, което правим – тези тайни сделки да станат публични. Второ, в момента разработваме документ, който ще изпратим до Висшият административен съд, с който ще се опитаме да спрем чрез правата си на граждани самата програма «20-20». Както виждате, тя вече е част от правителствената програма за изпълнение до 2018 г.
Ако ВАС изобщо допусне една такава жалба за разглеждане, това ще бъде победа, защото ще трябва да се спре изпълнението на програмата. Аз лично се съмнявам, че ще бъде допусната, по-скоро ще бъде отхвърлена. А това означава, че ще трябва да преминем към действие второ – показване на недоволство от страна на народа и всички негови организации, които споделят това и имат за цел първо България и после всичко останало. И трето, ако и това не стане, да подготвим и изпълним едни нови февруарско-мартенски протести. Те може и да са юнски, въпросът е, че този пагубен курс трябва да бъде прекратен. Иначе ние отиваме не само във война, а в абсолютно самоунищожение на държавата и народността си. Защото част от глобалната цел на САЩ е завладяване на евразийския континент на всяка цена. Без това те няма да могат да постигнат световното си господство. НАТО и ЕС са просто попътни средства в тази война.

- Евразия? Това включва ли Китай?

- Китай е втора част от новия глобален ред. Към момента американската военна доктрина определя да не се водят две войни едновременно. Затова са им необходими много наемници, без значение дали ще са васални княжества-протекторати от бивши соц страни, стига правителствата им да са готови да продадат всичко, само и само да са на власт, или ще бъдат техни собствени. Но пряк и най-страшен противник за САЩ в момента е Руската федерация, затова тя трябва да бъде обкръжена максимално плътно, да бъде задушена, стегната и омаломощена от локални войни, икономически санкции и т.н., за да се разпадне. Тя трябва да се откаже от своята идея за обединение на рускоезичните, която изповядва движението на Игор Стрелков „Новороссия“. Преди няколко дни на пресконференция с представители на чужди медии той заяви, че не получават и една рубла и един знак на помощ от страна на руската администрация в поддръжката на народната армия на ДНР и ЛНР (Донецка и Луганска народна република). Те излязоха с един манифест, в който искат от Русия признаване независимостта на двете републики и нарочен закон за уреждането на статута на руските граждани извън територията на Русия. Позиции, които Путин досега не е изразявал лично. Затова ги изразява един от неговите тактически фронтови офицери, извършил операцията в Донецк, укрепил и помогнал за отвоюването на тези територии, обаче стоящ на позиция различна от либерално-корпоративния модел, който защитава - малко или много, президентът Путин. И в момента тази позиция както за Америка, така и за Русия е с особен знак. Решаването на тези искания имат стратегически характер за бъдещето на Руската федерация... може би и нашето.

- Къде е интересът на България в тази композиция? У нас вече живеят хиляди рускоезични граждани и според разбирането на хора като Стрелков, те могат да дойдат тук под претекст, че защитават руснаците и да поискат едно допитване със сепаратистки претенции, както се случи с Крим?

- Руската федерация и Путин бяха принудени да направят тази крачка с Крим. Какъв е проблемът в Крим – Европа, Черно море и военно-стратегическите бази, които се държат там. Тук залогът за Русия беше тя без битка, без каквото и да е действие да загуби цялото си влияние и включително свои собствени военни бази в Крим, като допусне построяването на американски. Стратегически това е недопустимо. Това е проблемът. САЩ не просто настъпиха Русия по болното място, това беше точен и ефикасен удар право в сърцето на европейското и черноморско влияние и позиции на Русия. И Путин нямаше какво друго да направи, за да съхрани държавата си и да се реши най-накрая да я поведе в стратегическата битка за световно присъствие в новия свят. Според мен дори много интелигентно разигра нещата с допитване до населението на самия Крим и последващо действие.

- Какво му пречи на рускоезичното население, което на някои места по Черноморието е компактно, да поиска отделна република, ако се стигне до допитване по същата схема?

- Ние нямаме нищо общо с Руската федерация. Това, че руснаци са накупили недвижими имоти, не им дава никакви права, освен че и никога няма да ги поискат, защото те именно искат да са в друга държава, различна от тяхната. Няма я причината това да стане или, нямаше я поне до днес. Защото със заклеването във вярност на президент, премиер и външен министър за слугуване на Джон Кери и САЩ, вече ние сме безусловен противник на Русия. И ако Русия категорично се откаже да има някога интерес в България или на Балканите изобщо, това означава, че тя предава и изоставя самия български народ, който продължава да смята Русия за свой брат и естествен държавен съюзник. Но не може да има война заради това, че тук има руски собствености, инвестиции и т.н. Това е абсурд, невъзможно!

- Смятате, че няма заложен такъв план за изкупуване на имоти, както се говореше, и то близо до трасето на „Южен поток“, който явно още не е приключил като проект?

- Изкупуването на имоти не е свързано с обслужване на военни бази и на такъв тип икономически интерес, какъвто разиграват САЩ в момента. Руските граждани харесват нашето море, което е топло, но не прекалено горещо като гръцкото, има още много параметри, които предполагат и предпоставят купуването на имоти в България. Да не забравяме, че всичките български фирми нарочно си продадоха имотите най-вече на руснаци и англичани. Е, след като има и англичани, това означава ли, че Великобритания иска да направи военна инвазия в България. Това бяха последствията от този безумно либерален модел, икономически цинизъм, който доведе до безогледна разпродажба на българска земя, активи, ресурси и недвижимости не прсто на руснаци, но на всеки, който даде пари! Това, че ние сме изпуснали националния си интерес и в момента Русия и Турция се договарят за това как да печелят на наш гръб, е наш проблем. Както това, че България се продава на САЩ, е наша историческа вина пред собствените ни деца.

- Какво мислите за България след 1944г.? Тогава продадохме ли нашия национален интерес или бяхме жертва на сделка от страна на Великите сили?

- Този въпрос се дискутира двояко. Ако кажем, че сме го продали, трябва да зададем и другия въпрос – а Борис Трети продаде ли го, като сключи пакта с Хитлер? А кой продаде националния ни интерес, когато се разигра ужасът на Междусъюзническата война? А продаде ли се националният ни интерес, когато Стамболов вместо да успореди българската политика с тази на Руската империя, я продаде на Запада. Не защитавам в никакъв случай великоруските имперски интереси, от които Отечеството ни е страдало – например тайния договор между Австро-Унгарската и Руската империя преди Руско-турската освободителна за нас война 1878 г. Но нека да сме наясно, когато съдим историята си, че тогава е било точно както сега – ние, българите, не можем да стигнем до обединение и до единна национална цел – силните на деня ни налагат своите!

- А кой подписа за разделението на Княжество България и Източна Румелия?

- Разделението е било предварителен план за последващо геополитическо разчертаване на Европа и най-вече териториите от Османската империя. Имало е няколко варианта и това е бил един от тях. Последващо е предстояло и обединение и разширение. Но в крайна сметка тогавашните глобалисти и Стамболов изпреварват събитията, надделяват в решенията и повеждат открита битка срещу Русия. Точно както сега правят днешните български олигарси. Тук трябва да оценим нещо много важно, което винаги го пропускат в този исторически анализ – и Раковски, и Захарий Стоянов – едни от основните двигатели на антируското отношение, са масони. Те опитват да включат и иеродякон Игнатий – Ваил Левски, в тази жестока схема, но не успяват.

- Нека излезем от историческия преглед и да се върнем тук. Според вас САЩ се готвят за световен лидер и ние също участваме в плана?

- Да, те първо трябва да унищожат своя основен противник и това е Руската федерация, разпадайки я. За тях най-опасният е религиозният и идеологически фронт и затова там е ударът. Руснаците пък се опитват да направят ответен удар, който според мен е изключително богоотстъпен, и това е икуменизмът. За да впрегнат всичко за фронта, всичко за победата, руснаците използват похвата от Втората световна война - няма значение каква вяра си, щом си руснак, значи си наш. Тук задейства великоруският шовинизъм, който в никакъв случай няма да им помогне.

Важно е да се уточни, че „американската пролет“ в Турция не успя, защото Ердоган не се съгласи да сдаде поста на Фетхуллах Гюлен, ислямски фундаменталист и проповедник, който в момента подготвя ред ислямски групировки за атака в държавите от централна Азия и най-вече тези по границите с Руската федерация и Турция. Всичко това е координирано с плана на САЩ за разпад на Русия и всички съществуващи национални държави, които не са техен протекторат.

- Възможно ли е според вас България да остане необвързана, тоест да скъсаме всички съюзи, в които сме и да се стремим да станем остров на благоденствието? Защото влизайки в НАТО и ЕС, ние подписваме някакви споразумения, които трябва да спазваме. Влезли сме в тази игра, защото в онази вече сме били. И нека обобщим – какво според вас трябва да правим сега?

- Това, че сме член на ЕС и НАТО не означава, че не съществуваме като държава на българите, че нямаме правото на свои собствени цели, които искаме да постигнем. Първо, нека да не се забравя, че НАТО е отбранителна организация, останала след Студената война. Нейната основна функция и цел е била обща военна сигурност. В момента НАТО е една голяма илюзия, тя е изцяло инструмент на великолидерския интерес на САЩ за властване и изпълнение на тяхната доктрина за глобално господство. Тук принципът е – ако се съгласиш. А в България кой се съгласява – само управляващите. Ако народът категорично каже „не“, какво се случва? Един Донецк се случва. А какво става с ЕС, всички видяхме. Става нещо като с третия пол – нещо изродено, никой не го желае, но и никой не се отказва от него. А какво става в Унгария? Малка държава, ресурсно ограничена, но тя промени конституцията си, изведе национални цели, тропна на Брюксел, обяви за защита цялото унгарско население извън територията й. И всичкото това преди месеци под носа на ЕС. И какво направиха с тях – десант? Нищо не направиха. Защото има партия и народ, който може да покаже своите цели. Няма никакъв проблем да бъдем в какъвто и да е съюз, включително и в НАТО, ако имаме възможност да развиваме своя собствен интерес, какъвто България впрочем още не е формулирала след 25 години „преход“.

Нека безпристрастно видим какви са основните проблеми на текущото ни членство в НАТО и безусловното ни обвързване със САЩ и ЕС: първо, без да имаме враг и противник където и да е по света, ние ставаме такъв за половината свят благодарение на защитата на чужди на нас интереси. В момента сме официални противници на Русия, на Иран и на Китай и респективно на всички техни съюзници. Второ, във всяка една военна база на САЩ и НАТО на територията на България не действа българското законодателство и никой не знае какво и кой отива, стои и излиза от тях. Това е абсурд от гледна точка на националната сигуност на държавата ни. Трето, трябва да платим 10 млрд. на САЩ и НАТО до 2020 г. за превъоръъжаване и трябва да разпродадем всички свои военни активи и имоти – над 1100 на брой, и да подменим и унищожим своя технологичен ресурсен потенциал. Четвърто, никой не ни плаща и цент за ползване на военни бази, територия, войска и каквото и да е свързано с България. Пето, българският бизнес, организации и държава са поставени в пряка зависимост на принципа – първо Щатите и ЕС, тоест пълно подчинение на техните интереси. Шесто, трябва безусловно да подпишем и безпрецедентния икономически договор TTIP, който ни прави абсолютни роби на един нов господар, пред който бившият Съюз на съветските социалистически републики е като малко дете!

- Смятате ли, че един сблъсък между Русия и САЩ е възможен?

- Всичко, което се случва у нас, е следствие от сблъсъка на Русия и САЩ. Това е ясно за всички. Открито го тръби и най-големият агент на Щатите след Втората война, който завърши своята игра като гробокопач на комунизма, както го нарекоха.

- За Горбачов ли говорите?

- За същия. В началото на сблъсъка той съвсем целенасочено излезе от дълбините и каза, че предстои студена война. Но никой не попита на кого всъщност говори Горбачов. Нека тук да го кажем ясно – Горбачов не говори на света в защита на Русия, той говори на Русия и Путин в ролята на тръба на САЩ. Сега се появи отново преди няколко дни и каза пак на Русия и Путин – чака ни истинска война, ако продължите да не отстъпвате. Каза, че студената война вече е факт и не изключва тя да стане гореща...

- За трета световна война ли става дума?

- Не, не мисля, че това ще е световна война. Никой няма интерес да го прави така. Въпросът е да бъде разрушен вътрешно режимът на Путин, като надделее едно от проамериканските крила вътре в Русия. За да надделее обаче, трябва да се вкара клин по модела „разделяй и владей“ във всички възможни степени и области на държавното управление. И една от тях е войната в Украйна. И тъй като следващата крачка и смисъл на военните действия е сухопътното свързване на Крим с двете нови републики, САЩ ще блократ това действие на опълчението в Украйна с преместване на правителствените украински сили към Крим и неговото обсаждане. Целта е да се стори военно-тактически и политически така, че Русия първа да изпрати официално войски в подкрепа на опълчението или Крим и така официално да влезе във война. Тогава НАТО с радост ще се включат като защитник на Украйна и на света от руския агресор. Проблемът за Путин тук е, че той не може да изостави руснаците в Украйна. Стори ли го, губи 85-процентното им доверие. Загуби ли доверието на руския народ, безвъзвратно губи властта си и САЩ печели! Така че искаме или не искаме, войната ще продължи и ще се разшири и ще стигне и до нас, тъй като американците няма да воюват пряко с Русия и руския войник, а чрез своите съюзници. Ние не само просто сме включени във войната, ние сме в нея. Може ли да се спре? Може, ако го поискаме. Ако не, до края на 2015 г. включването на България по един или друг начин във войната вече ще е факт. Ако българският народ и сега не се стресне от ужаса, разрухата и братоубийството, в което го въвлича управляващата олигархия, чака ни жестока гражданска война!

- Защо точно в края на 2015 г.?

- Русия изведе своите членове от ПАСЕ. Следващата крачка, която е заявена и планирана от Русия, е прекратявяне на нейното членство във всички стуктури на ЕС до края на 2015 г. Какво означава това?  Война.

Автор: Рени Нешкова, glasove.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.