loading...

вторник, 10 февруари 2015 г.

Първанов иска да преподава уроци на Борисов, как да си върнат любовта на РусияЛидерът на АБВ предложи среща на премиера Бойко Борисов, за да му предложи ценни съвети как страната ни да си върне изгубеното доверие от страна Русия.


Пред БНТ той подчерта, че големият шлем, който е постигнал като президент е бил провален от БСП, от правителството на тройната коалиция и от това на Пламен Орешарски. По отношение на енергетиката Първанов заяви, че не трябва да се бърза с АЕЦ „Белене”, а да се монтира първоначално готовият седми реактор в Козлодуй. Бившият президент констатира, че нищо не пречи на страната ни да развива руски енергийни проекти и в същото време да приема на територията си бази на САЩ.

Той обаче допълни, че натовските постановки не трябва да бъдат увеличавани и дори заяви, че АБВ ще внесе в парламента декларация срещу това. 

Първанов отговори на нападките на Сергей Станишев, че АБВ е в коалиция с дясна партия и му припомни, че това не е било проблем за социалистите от „Позитано” 20, когато са управлявали 4 години с две либерални формации. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар