loading...

понеделник, 16 февруари 2015 г.

Ана Баракова зададе писмен въпрос към проф. Танев, пълен с правописни грешки

Поредна шокираща неграмотност демонстрира независимата народна представителка Ана Баракова. Фамозната дама от Пловдив е отправила въпрос към министъра на образованието и науката Тодор Танев относно промяна в образователния процес от първи до четвърти клас.
Проверка на BPost.bg показа, че още в началото на зададения въпрос има правописна грешка, като депутатката е адресирала текста до „43-то Народното събрание”. Ана Баракова, която е учителка по професия, пита как един учител със специалност „Начална училищна педагогика” работи комплексно и преподава по всички предмети, в това число по изобразително изкуство и физическо възпитание.

„Преподавателят притежава ли необходимата квалификация по всички учебни предмети, който се изучават от първи до четвърти клас”, пита депутатката, правейки очевидна граматическа грешка, тъй като вместо „който”, в случая би трябвало да се използва формата за множествено число – „които”. Ана Баракова завършва запитването си с поредна грешка: „Моля въпроса ми да бъде в писмен вид”.

1 коментар :

  1. Сигурен съм,че едно 70 процента от депутатите ни са на същото или близко до това ниво както нейното! Факта че не могат нищо смислено до сега да направят,е достатъчно красноречив!

    ОтговорИзтриване