loading...

петък, 13 февруари 2015 г.

Коя жена какво кафе пие

Ако жената пие късо кафе без захар, вероятността да сте попаднали на предател е голяма. За нея кариерата и успехът са първостепенни. Бавно, но сигурно ще превзема контрол във връзката ви и ще е доминираща, независимо от това дали ви харесва или не.
Ще иска от вас да се променяте и приспособявате към нейните планове. Ако изоставате и не можете да следите нейния ритъм, ще ви захвърли като стари обувки и ще ви сложи етикет на неудачник.

Пие ли дълго еспресо или турско кафе, трябва да сте наясно, че сте на сигурно място - тя никога няма да ви тормози. Нежна е, обича голямо семейство и дома. Въпреки че с такава жена понякога може да ви е скучно, това няма да ви пречи, защото е невъзможно да не я обичаш. Ще бъдете щастлив, доволен и обичан мъж.

Ако нежната половинка пие кафе с мляко, бъдете сигурни, че тя робува на детството си. Тя е мечтателка, живее в своя малък приказен свят и не трябва да я събуждате. Ако искате да прекарате живота си със затворени очи, без да обръщате внимание на проблемите, тя е идеална за вас.

Жената, която пие турско кафе със захар, е стабилна и смирена. Почти няма да я видите да крещи и изпада в истерии, но затова и на всички останали полета е сравнително студена. При нея има ред. Ако искате от нея да бъде страстна, значи сте сгрешили жената. Тя не показва чувствата си в никакви ситуации и най-често й отговаря доминантен мъж, който да я води в живота й.

Когато жената не пие кафе, значи е страдала от липса на любов и непрекъснато иска нови доказателства за привързаност. Често е нещастна и много трудно може да бъде развеселена. Независимо дали пиете кафе Лаваца или Бразилия, дали го правите вкъщи или в офиса, ви трябва дистрибутор на кафе Lavazza

Няма коментари :

Публикуване на коментар